Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos-Gülşehir kavşağında trafik kazası meydan geldi

ASAYİŞ 08.08.2024 - 09:29, Güncelleme: 08.08.2024 - 09:29
 

Avanos-Gülşehir kavşağında trafik kazası meydan geldi

Dün akşam saatlerinde Avanos-Gülşehir kavşağında iki aracın çarpışması sonrasında 3 kişi yaralandı.
  Alınan bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Avanos-Gülşehir kavşağında meydana gelen trafik kazasında 50 AAF 995 plakalı otomobil ile 38 F 3341 plakalı ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan vatandaşlara ilk müdahaleleri sağlık ekiplerince yapılmasının ardından Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
Dün akşam saatlerinde Avanos-Gülşehir kavşağında iki aracın çarpışması sonrasında 3 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Avanos- Gülşehir kavşağında meydana gelen trafik kazasında 50 AAF 995 plakalı otomobil ile 38 F 3341 plakalı ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan vatandaşlara ilk müdahaleleri sağlık ekiplerince yapılmasının ardından Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.