Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 10 Ağustos Cumartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 10.08.2024 - 19:05, Güncelleme: 10.08.2024 - 19:05
 

Uzer Sarrafiye ile 10 Ağustos Cumartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 10 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  -Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde dün gece saatlerinde araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla attı. Araç sürücüsü yaralandı - Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında 17 ülkeden gelen figürlü balonlar gökyüzünde görsel şölen oluşturdu. - Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde sahne alan sevilen sanatçı Ferhat Göçer, şarkılarını on binlerce hayranıyla hep bir ağızdan söyledi. - Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Mazhar Alanson en sevilen şarkılarını on binlerce hayranıyla beraber söyledi. - Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci durağı olan Nevşehir, festivalin yedinci günü kültür ve sanatı birleştiren etkinliklere sahne oldu. -Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nde bu akşam Göreme festival alanında Can Bonomo sevenleriyle buluşacak. - Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray beldesinde PTT binası altında bulunan arazide çıkan yangın Nevşehir ve Gülşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından büyümeden kontrol altına alındı. - Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde 11 Ağustos Pazar günü olumsuz hava şartları nedeniyle sıcak hava balon turları iptal edildi. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkez Saatçi Hoca Caddesi üzerinde faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkez Saatçi Hoca Caddesi üzerinde faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 10 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

-Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde dün gece saatlerinde araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla attı. Araç sürücüsü yaralandı

- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında 17 ülkeden gelen figürlü balonlar gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.

- Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde sahne alan sevilen sanatçı Ferhat Göçer, şarkılarını on binlerce hayranıyla hep bir ağızdan söyledi.

- Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Mazhar Alanson en sevilen şarkılarını on binlerce hayranıyla beraber söyledi.

- Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci durağı olan Nevşehir, festivalin yedinci günü kültür ve sanatı birleştiren etkinliklere sahne oldu.

- Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nde bu akşam Göreme festival alanında Can Bonomo sevenleriyle buluşacak.

- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray beldesinde PTT binası altında bulunan arazide çıkan yangın Nevşehir ve Gülşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından büyümeden kontrol altına alındı.

- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde 11 Ağustos Pazar günü olumsuz hava şartları nedeniyle sıcak hava balon turları iptal edildi.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkez Saatçi Hoca Caddesi üzerinde faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkez Saatçi Hoca Caddesi üzerinde faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.