Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mustafaşa köyü artık Mustafapaşa Belediyesi oldu

İLÇELER 15.08.2024 - 19:22, Güncelleme: 15.08.2024 - 19:22
 

Mustafaşa köyü artık Mustafapaşa Belediyesi oldu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü yapılan çalışmalar sonrasında yeniden belediye olmanın sevincini yaşıyor.
  Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez Köyü ile Ürgüp ilçesine bağlı Başdere Köyünün ardından bugün de yine Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü yeniden belediye oldu. Mustafapaşa Belediyesi 28 Şubat 1966 tarihinden itibaren belediye olarak hizmet vermekteyken son olarak 2013 yılında nüfusu 2 binin altına düşmesinin ardından belediye statüsü düşürülerek köy olmuştu.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü yapılan çalışmalar sonrasında yeniden belediye olmanın sevincini yaşıyor.

 

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez Köyü ile Ürgüp ilçesine bağlı Başdere Köyünün ardından bugün de yine Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü yeniden belediye oldu.

Mustafapaşa Belediyesi 28 Şubat 1966 tarihinden itibaren belediye olarak hizmet vermekteyken son olarak 2013 yılında nüfusu 2 binin altına düşmesinin ardından belediye statüsü düşürülerek köy olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.