Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 15 Ağustos Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 15.08.2024 - 19:31, Güncelleme: 15.08.2024 - 19:31
 

Uzer Sarrafiye ile 15 Ağustos Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 15 Ağustos Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Belediye Başkanı Rasim Arı, şehri adeta karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Gün boyu belediye ekiplerinin çeşitli mahallelerinde çalışma alanlarını gezen ve incelemelerde bulunan Arı, akşam saatlerinde ise Sümer Mahallesi’ndeydi. Burada mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Arı, vatandaşlara kendi kestiği karpuzlardan ikram etti. - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yapımı devam eden ek bina inşaatının tamamlanması ile birlikte Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nin öğrenci kapasitesinin arttırılacağını söyledi. - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 17 Ağustos Cumartesi günü Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Kültür Sanat etkinliklerine katılmak üzere Hacıbektaş’a geliyor. - Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Hacı Bektaş Veli’nin vefatının 753.yıldönümü anma etkinliklerine bu akşam Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katılacak. - Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göre beldesinde kontrolsüz bir şekilde yola çıkan yaşlı adam trafik kazasına neden oldu. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde jandarma ekiplerince şüpheli 1 kişinin evinde yapılan aramada tabanca, fişek ve bıçak ele geçirilirken şüpheli kişi gözaltına alındı. - Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini ziyarete gelen yereli ve yabancı turistler bölgede gelişi güzel attıkları çöpleri minik öğrencilerin toplaması dikkatlerden kaçmadı. - Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter görevine Vali Yardımcısı Hüseyin Çam’ın atanması ve İl Genel Meclis Başkanlığı görevine Serkan Feralan’ın seçilmesinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Nevşehir’in köylerinde aralıksız çalışıyor. - Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine sahip çıkması gereken Kapadokya Alan Başkanlığı’nın yerine peribacalarına fotoğrafçıların sahip çıkması dikkatlerden kaçmadı. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü yapılan çalışmalar sonrasında yeniden belediye olmanın sevincini yaşıyor.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 15 Ağustos Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Belediye Başkanı Rasim Arı, şehri adeta karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Gün boyu belediye ekiplerinin çeşitli mahallelerinde çalışma alanlarını gezen ve incelemelerde bulunan Arı, akşam saatlerinde ise Sümer Mahallesi’ndeydi. Burada mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Arı, vatandaşlara kendi kestiği karpuzlardan ikram etti.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yapımı devam eden ek bina inşaatının tamamlanması ile birlikte Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nin öğrenci kapasitesinin arttırılacağını söyledi.

- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 17 Ağustos Cumartesi günü Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Kültür Sanat etkinliklerine katılmak üzere Hacıbektaş’a geliyor.

- Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Hacı Bektaş Veli’nin vefatının 753.yıldönümü anma etkinliklerine bu akşam Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katılacak.

- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göre beldesinde kontrolsüz bir şekilde yola çıkan yaşlı adam trafik kazasına neden oldu.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde jandarma ekiplerince şüpheli 1 kişinin evinde yapılan aramada tabanca, fişek ve bıçak ele geçirilirken şüpheli kişi gözaltına alındı.

- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini ziyarete gelen yereli ve yabancı turistler bölgede gelişi güzel attıkları çöpleri minik öğrencilerin toplaması dikkatlerden kaçmadı.

- Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter görevine Vali Yardımcısı Hüseyin Çam’ın atanması ve İl Genel Meclis Başkanlığı görevine Serkan Feralan’ın seçilmesinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Nevşehir’in köylerinde aralıksız çalışıyor.

- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine sahip çıkması gereken Kapadokya Alan Başkanlığı’nın yerine peribacalarına fotoğrafçıların sahip çıkması dikkatlerden kaçmadı.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü yapılan çalışmalar sonrasında yeniden belediye olmanın sevincini yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.