Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Emre Çalışkan ile “Akşama mahalledeyiz”

SİYASET 19.08.2024 - 14:34, Güncelleme: 19.08.2024 - 14:34
 

Milletvekili Emre Çalışkan ile “Akşama mahalledeyiz”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan “Milletvekilim Mahallemde” programı ile Nevşehir’in tüm mahallelerinde akşamları hemşerilerimizle bir araya gelecek.
  Milletvekili Emre Çalışkan vatandaşlarla buluşup hem sohbet edecek hem de vatandaşlarımızın iletmek istedikleri konuları, dert ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışacak. Sosyal medya hesabından programa vatandaşları davet eden Milletvekili Emre Çalışkan, programın ilerleyen günlerde diğer mahallelerde de olacağını belirtti. 20 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Cevher Dudayev Mahallesi Muhtarlığında başlayacak programa tüm mahalleyi davet eden Milletvekili Emre Çalışkan: 'Sürekli halkın arasında olacağız. Biz Milletimizin vekiliyiz. Asıl ve asil olan onlar. Her birinin mahallesine konuk olup karşılıklı sohbet edeceğiz, muhabbetimizi geliştireceğiz, gücümüz yettiğince dertlerine derman olmaya çalışacağız.' dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan “Milletvekilim Mahallemde” programı ile Nevşehir’in tüm mahallelerinde akşamları hemşerilerimizle bir araya gelecek.

 

Milletvekili Emre Çalışkan vatandaşlarla buluşup hem sohbet edecek hem de vatandaşlarımızın iletmek istedikleri konuları, dert ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışacak.

Sosyal medya hesabından programa vatandaşları davet eden Milletvekili Emre Çalışkan, programın ilerleyen günlerde diğer mahallelerde de olacağını belirtti.

20 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Cevher Dudayev Mahallesi Muhtarlığında başlayacak programa tüm mahalleyi davet eden Milletvekili Emre Çalışkan: 'Sürekli halkın arasında olacağız. Biz Milletimizin vekiliyiz. Asıl ve asil olan onlar. Her birinin mahallesine konuk olup karşılıklı sohbet edeceğiz, muhabbetimizi geliştireceğiz, gücümüz yettiğince dertlerine derman olmaya çalışacağız.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.