Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları okul öncesi ve 1.sınıf lansmanı yapıldı

EĞİTİM 26.08.2024 - 16:10, Güncelleme: 26.08.2024 - 16:10
 

Kardelen Eğitim Kurumları okul öncesi ve 1.sınıf lansmanı yapıldı

Kardelen Eğitim Kurumları 2024-2025 eğitim öğretim yılı okul öncesi ve 1.sınıf lansman toplantıları başladı.
  Kardelen Koleji İlköğretim Okul müdürü Burhan Kaynar dersler ve okul özellikleri hakkında bilgi verdikten sonra Nevşehir' de ilk ve tek olarak bu yıl uygulanmaya başlanacak olan Pdevco programının özelliklerinden bahsetti. Kaynar ''Başlangıçlar ve güven mühimdir çünkü bizi hedeflerimize, hayallerimize o başlangıçlar ve karşılıklı duyulan güven götürür. Çocuklarınız geleceklerine doğru ellerde yön versinler diye bizler Kardelen Eğitim Kurumları ailesi olarak şimdiden yeni eğitim - öğretim yılına hazırız. Sizler de bizlere vereceğiniz destekle bu süreci hızlandıracaksınız." dedi. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada ,”Lansman toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimize yeni eğitim- öğretim döneminde başarılar dileriz” denildi.      
Kardelen Eğitim Kurumları 2024-2025 eğitim öğretim yılı okul öncesi ve 1.sınıf lansman toplantıları başladı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Okul müdürü Burhan Kaynar dersler ve okul özellikleri hakkında bilgi verdikten sonra Nevşehir' de ilk ve tek olarak bu yıl uygulanmaya başlanacak olan Pdevco programının özelliklerinden bahsetti. Kaynar ''Başlangıçlar ve güven mühimdir çünkü bizi hedeflerimize, hayallerimize o başlangıçlar ve karşılıklı duyulan güven götürür. Çocuklarınız geleceklerine doğru ellerde yön versinler diye bizler Kardelen Eğitim Kurumları ailesi olarak şimdiden yeni eğitim - öğretim yılına hazırız. Sizler de bizlere vereceğiniz destekle bu süreci hızlandıracaksınız." dedi.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada ,”Lansman toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimize yeni eğitim- öğretim döneminde başarılar dileriz” denildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.