Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor yönetimi, futbolcudan para istiyor

SPOR 28.08.2024 - 15:23, Güncelleme: 28.08.2024 - 15:23
 

Nevşehir Belediyespor yönetimi, futbolcudan para istiyor

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da yönetimin amatörlüğü bir kez daha ortaya çıkarken 7 ay boyunca parasını alamamış futbolcudan ayrılması için para istedikleri gündeme bomba gibi düştü.
  TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da yönetimin amatörce olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Nevşehir Belediyespor’da geçtiğimiz sezon 7 aylık alacağını alamayan ve son maç primini de ödenmediği için takımdan ayrılmak isteyen Onur Polat’tan yöneticiler parasını ödemek yerine para istedikleri ortaya çıktı. Nevşehir Belediyespor’da forma giyen Onur Polat sosyal medya hesabından yönetime hakkını helal etmediğini açıklarken açıklamaları spor kamuoyunda şok etkisi yarattı. Nevşehir Belediyespor formasını giyen Onur Polat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ Geçen sezon devre arası anlaşmış olduğum Nevşehir Belediyespor ile kendi isteğim doğrultusunda karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayım. Sezon boyunca emeğini esirgemeyen Meterisliler Taraftar Grubuna, futbolcu abilerim, kardeşlerim ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Ayrıca içeride 7 aylık alacağım ve son maç primim olmasına rağmen giderken üstüne para isteyen yönetimi kınıyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Para verirken en az paraya anlaşan Nevşehir’in çocuğu ayrılırken en yüksek parayı vererek ayrılmak zorunda kalıyor. Ve içerideki topçularla aynı performansı vermeleri isteniyor. Artık birilerinin buna el atmasını ve hangi yönetim olursa olsun bu zihniyetin değişmesi gerektiğini düşünüyorum” sözlerini paylaştı.  
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da yönetimin amatörlüğü bir kez daha ortaya çıkarken 7 ay boyunca parasını alamamış futbolcudan ayrılması için para istedikleri gündeme bomba gibi düştü.

 

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da yönetimin amatörce olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Nevşehir Belediyespor’da geçtiğimiz sezon 7 aylık alacağını alamayan ve son maç primini de ödenmediği için takımdan ayrılmak isteyen Onur Polat’tan yöneticiler parasını ödemek yerine para istedikleri ortaya çıktı.

Nevşehir Belediyespor’da forma giyen Onur Polat sosyal medya hesabından yönetime hakkını helal etmediğini açıklarken açıklamaları spor kamuoyunda şok etkisi yarattı.

Nevşehir Belediyespor formasını giyen Onur Polat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ Geçen sezon devre arası anlaşmış olduğum Nevşehir Belediyespor ile kendi isteğim doğrultusunda karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayım. Sezon boyunca emeğini esirgemeyen Meterisliler Taraftar Grubuna, futbolcu abilerim, kardeşlerim ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Ayrıca içeride 7 aylık alacağım ve son maç primim olmasına rağmen giderken üstüne para isteyen yönetimi kınıyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Para verirken en az paraya anlaşan Nevşehir’in çocuğu ayrılırken en yüksek parayı vererek ayrılmak zorunda kalıyor. Ve içerideki topçularla aynı performansı vermeleri isteniyor. Artık birilerinin buna el atmasını ve hangi yönetim olursa olsun bu zihniyetin değişmesi gerektiğini düşünüyorum” sözlerini paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.