Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu düzenlendi

GÜNCEL 30.08.2024 - 22:25, Güncelleme: 30.08.2024 - 22:29
 

Nevşehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Nevşehir Valisi Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan’ın ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.
  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Nevşehir Valisi Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan’ın ev sahipliğinde Jandarma Sosyal Tesisleri’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu düzenlendi. Nevşehir Valisi Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan tebrikleri kabul ederken düzenlenen resepsiyona Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı’nın yanı sıra protokol üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan resepsiyona katılanların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarken katılımcılar ile yakından ilgilendi.  
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Nevşehir Valisi Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan’ın ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Nevşehir Valisi Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan’ın ev sahipliğinde Jandarma Sosyal Tesisleri’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu düzenlendi. Nevşehir Valisi Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan tebrikleri kabul ederken düzenlenen resepsiyona Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı’nın yanı sıra protokol üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan resepsiyona katılanların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarken katılımcılar ile yakından ilgilendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.