Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 2 Eylül Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 02.09.2024 - 17:31, Güncelleme: 02.09.2024 - 17:31
 

Uzer Sarrafiye ile 2 Eylül Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 2 Eylül Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen ve 20 Temmuz'da başlayan adli tatil sona erdi. 2024-2025 adli yılı bugün başladı. - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, okul öncesi ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencileri için hazırlanan uyum programı bugün başladı. - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. - Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından kaçak yapılarla mücadele devam ederken Ürgüp Üç Güzeller mevkiinde bulunan yaklaşık 21 dükkan yıkıldı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahıslarına yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalanarak gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 17 kişi tutuklandı. - Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde kaçak yapılar Kapadokya Alan Başkanlığı’nca tek tek yıkılırken Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde ise kaçak yapılarla kim mücadele edecek? - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasına (NTSO) iade-i ziyarette bulundu. - Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesini başarıyla tamamladı. Hastane, bu yılki değerlendirmede puanını 93,25'e yükseltmeyi başardı. - Nevşehir Belediyesi tarafından 5 Eylül 2024 Perşembe günü, Kahveci Dağı’nda Uçurtma Şenliği düzenlenecek. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında sonra bir haftada yapılan çalışmalarda 19 kişi yakalanarak gözaltına alındı. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde polis ekiplerince şüpheli araç içerisinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek ele geçirildi. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan Kızılçukur Vadisi’nde bulunan kaçak yapılar, Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından yıkıldı. - Nevşehir’de görev yapan gazetecilerin Nevşehir gündemini değerlendireceği “Nevşehir Günlüğü” yakında canlı olarak Lale Haber sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 2 Eylül Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen ve 20 Temmuz'da başlayan adli tatil sona erdi. 2024-2025 adli yılı bugün başladı.

- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, okul öncesi ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencileri için hazırlanan uyum programı bugün başladı.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

- Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından kaçak yapılarla mücadele devam ederken Ürgüp Üç Güzeller mevkiinde bulunan yaklaşık 21 dükkan yıkıldı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahıslarına yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalanarak gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 17 kişi tutuklandı.

- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde kaçak yapılar Kapadokya Alan Başkanlığı’nca tek tek yıkılırken Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde ise kaçak yapılarla kim mücadele edecek?

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasına (NTSO) iade-i ziyarette bulundu.

- Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesini başarıyla tamamladı. Hastane, bu yılki değerlendirmede puanını 93,25'e yükseltmeyi başardı.

- Nevşehir Belediyesi tarafından 5 Eylül 2024 Perşembe günü, Kahveci Dağı’nda Uçurtma Şenliği düzenlenecek.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında sonra bir haftada yapılan çalışmalarda 19 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde polis ekiplerince şüpheli araç içerisinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek ele geçirildi.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan Kızılçukur Vadisi’nde bulunan kaçak yapılar, Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından yıkıldı.

- Nevşehir’de görev yapan gazetecilerin Nevşehir gündemini değerlendireceği “ Nevşehir Günlüğü” yakında canlı olarak Lale Haber sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.