Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde ilkokul 3. sınıf veli toplantısı yapıldı

EĞİTİM 04.09.2024 - 15:41, Güncelleme: 04.09.2024 - 15:41
 

Kardelen Koleji'nde ilkokul 3. sınıf veli toplantısı yapıldı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde İlkokul 3.sınıflar veli toplantısı yapıldı.
  2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Özel Kardelen Koleji’nde öğrenci veli toplantıları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kardelen Koleji’nde ilkokul 3.sınılar veli toplantısı yapıldı. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Kardelen Eğitim Kurumları 2024-2025 eğitim öğretim yılı 3.Sınıflar veli toplantısı gerçekleştirildi. Velilerimizin katılımıyla  gerçekleştirilen toplantıya sınıf öğretmenleri katıldı. Yeni başlayacak eğitim öğretim yılı ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılırken öğrencilerimizin kitap ve kıyafet temini sağlandı. Toplantı daha sonra okulumuzun bahçesinde velilerimize sunulan kokteyl ile son buldu. Toplantıya katılan velilerimize  teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde İlkokul 3.sınıflar veli toplantısı yapıldı.

 

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Özel Kardelen Koleji’nde öğrenci veli toplantıları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kardelen Koleji’nde ilkokul 3.sınılar veli toplantısı yapıldı.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Kardelen Eğitim Kurumları 2024-2025 eğitim öğretim yılı 3.Sınıflar veli toplantısı gerçekleştirildi. Velilerimizin katılımıyla  gerçekleştirilen toplantıya sınıf öğretmenleri katıldı. Yeni başlayacak eğitim öğretim yılı ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılırken öğrencilerimizin kitap ve kıyafet temini sağlandı. Toplantı daha sonra okulumuzun bahçesinde velilerimize sunulan kokteyl ile son buldu. Toplantıya katılan velilerimize  teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.