Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediye Başkanı Arı bu akşam Lale Haber'de canlı yayında

GÜNCEL 11.09.2024 - 14:15, Güncelleme: 11.09.2024 - 14:15
 

Nevşehir Belediye Başkanı Arı bu akşam Lale Haber'de canlı yayında

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Haber Ajansı sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Nevşehir Konuşuyor” programında bu akşam soruları cevaplayacak.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı göreve gelmesinin ardından ilk kez bir programda canlı yayın konuğu olacak. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Nevşehir Konuşuyor” programına katılacak. Belediye Başkanı Arı bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan canlı yayında göreve geldiği günden itibaren yaptıkları çalışmaları anlatacakken merak edilen soruları cevaplayacak 11 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak olan Nevşehir Konuşuyor programının ilk canlı yayın konuğu Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı olacak. Belediye Başkanı Rasim Arı yeniden belediye başkanı olarak seçilmesinin ardından ilk kez bir programda canlı yayın konuğu olacak. Bu akşam canlı olarak yayınlanacak olan Nevşehir Konuşuyor programımızı aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/@lalehabertv https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Haber Ajansı sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Nevşehir Konuşuyor” programında bu akşam soruları cevaplayacak.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı göreve gelmesinin ardından ilk kez bir programda canlı yayın konuğu olacak. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “ Nevşehir Konuşuyor” programına katılacak. Belediye Başkanı Arı bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan canlı yayında göreve geldiği günden itibaren yaptıkları çalışmaları anlatacakken merak edilen soruları cevaplayacak

11 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak olan Nevşehir Konuşuyor programının ilk canlı yayın konuğu Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı olacak. Belediye Başkanı Rasim Arı yeniden belediye başkanı olarak seçilmesinin ardından ilk kez bir programda canlı yayın konuğu olacak.

Bu akşam canlı olarak yayınlanacak olan Nevşehir Konuşuyor programımızı aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/@lalehabertv

https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.