Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 16 Eylül Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 16.09.2024 - 16:24, Güncelleme: 16.09.2024 - 16:24
 

Uzer Sarrafiye ile 16 Eylül Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 16 Eylül Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir otelde kalan 61 yaşındaki Tayvanlı turist odasında ölü bulundu. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir inşaatın 2.katından düşen Suriye uyruklu bir kişi yaralandı. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Nevşehir Konuşuyor” programının canlı yayın konuğu olacak. - Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde olumsuz hava şartları nedeniyle bu sabah sıcak hava balon turları iptal edildi. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, 19 Eylül 2024 Perşembe günü gençler için Dolunay Yürüyüşü düzenlenecek. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ağustos ayında 16 bin 206 araç kontrolü yapılırken 923 araç sürücüsüne 3 milyon 620 bin 803 lira para cezası kesildi. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, çevre yolunun proje ihalesinin 19 Eylül Perşembe günü yapılacağı müjdesini verdi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 22 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 10 kişi tutuklandı. - Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde jandarma ekiplerince 3 bin 20 adet doldurulmuş makaron ve 3 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. - Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yakalanan şüpheli 1 kişi sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme toplantısı yapıldı. - Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesinin Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan kaçak yapı ile ilgili haberine Organize Sanayi Bölgesi yönetimin halen cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadı. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan beraberinde Ziraat Oda Başkanları ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı’yı ziyaret etti. - Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde öğrenciler için ücretsiz olarak ‘Resim Sanat Eğitimi Yağlı Boya’ kursu açılacak. -Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken 22 şüpheli gözaltına alındı.    
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 16 Eylül Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir otelde kalan 61 yaşındaki Tayvanlı turist odasında ölü bulundu.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir inşaatın 2.katından düşen Suriye uyruklu bir kişi yaralandı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “ Nevşehir Konuşuyor” programının canlı yayın konuğu olacak.

- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde olumsuz hava şartları nedeniyle bu sabah sıcak hava balon turları iptal edildi.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, 19 Eylül 2024 Perşembe günü gençler için Dolunay Yürüyüşü düzenlenecek.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ağustos ayında 16 bin 206 araç kontrolü yapılırken 923 araç sürücüsüne 3 milyon 620 bin 803 lira para cezası kesildi.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, çevre yolunun proje ihalesinin 19 Eylül Perşembe günü yapılacağı müjdesini verdi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 22 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 10 kişi tutuklandı.

- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde jandarma ekiplerince 3 bin 20 adet doldurulmuş makaron ve 3 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

- Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yakalanan şüpheli 1 kişi sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme toplantısı yapıldı.

- Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesinin Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan kaçak yapı ile ilgili haberine Organize Sanayi Bölgesi yönetimin halen cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan beraberinde Ziraat Oda Başkanları ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı’yı ziyaret etti.

- Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde öğrenciler için ücretsiz olarak ‘Resim Sanat Eğitimi Yağlı Boya’ kursu açılacak.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken 22 şüpheli gözaltına alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.