Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun Nevşehir programı belli oldu

GÜNCEL 19.09.2024 - 16:24, Güncelleme: 19.09.2024 - 16:24
 

Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun Nevşehir programı belli oldu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Nevşehir programı yarın öğleden sonra Nevşehir Valiliği ziyareti ile başlayacak.
  Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Nevşehir programı belli oldu. Bakan Memişoğlu yarın Nevşehir Valiliği ziyareti ile başlayacak olan Nevşehir programı esnaf ziyaretleri ile devam edecek. Bakan Memişoğlu daha sonra ise TOKİ ASM Merkez 3 Nolu Sağlık Ocağı’nı ziyaret edecek. Aile Sağlığı Merkezi ziyaretinin ardından Kapadokya Alan Başkanlığı konferans salonunda sağlık görevlileri ile bir araya gelecek olan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu son olarak ise Nevşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret edecek. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun akşam ise karayolu ile Ankara’ya dönmesi bekleniyor.
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Nevşehir programı yarın öğleden sonra Nevşehir Valiliği ziyareti ile başlayacak.

 

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Nevşehir programı belli oldu. Bakan Memişoğlu yarın Nevşehir Valiliği ziyareti ile başlayacak olan Nevşehir programı esnaf ziyaretleri ile devam edecek. Bakan Memişoğlu daha sonra ise TOKİ ASM Merkez 3 Nolu Sağlık Ocağı’nı ziyaret edecek. Aile Sağlığı Merkezi ziyaretinin ardından Kapadokya Alan Başkanlığı konferans salonunda sağlık görevlileri ile bir araya gelecek olan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu son olarak ise Nevşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret edecek.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun akşam ise karayolu ile Ankara’ya dönmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.