Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

4 Ekim Dünya Hayvanları koruma günü

GÜNCEL 04.10.2024 - 15:02, Güncelleme: 04.10.2024 - 15:05
 

4 Ekim Dünya Hayvanları koruma günü

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Nevşehir Hayvan Kasabası’nı ziyaret etti.
  4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki engelli öğrenciler, Hayvan Kasabası’nı ziyaret etti. Öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak ve doğal yaşam bilincini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Kırşehirli de eşlik etti. Hayvan Kasabası görevlileri eşliğinde yapılan turda, öğrenciler hayvanların bakım süreçleri, yaşam alanları ve korunma gereksinimleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaret, hem eğitici hem de eğlenceli anlara sahne oldu; öğrenciler, sevimli dostlarıyla fotoğraflar çekinerek keyifli vakit geçirdi.  
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Nevşehir Hayvan Kasabası’nı ziyaret etti.

 

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki engelli öğrenciler, Hayvan Kasabası’nı ziyaret etti. Öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak ve doğal yaşam bilincini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Kırşehirli de eşlik etti.

Hayvan Kasabası görevlileri eşliğinde yapılan turda, öğrenciler hayvanların bakım süreçleri, yaşam alanları ve korunma gereksinimleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaret, hem eğitici hem de eğlenceli anlara sahne oldu; öğrenciler, sevimli dostlarıyla fotoğraflar çekinerek keyifli vakit geçirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.