Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor, hakemi yenemedi

SPOR 06.10.2024 - 18:03, Güncelleme: 06.10.2024 - 18:04
 

Suvermez Kapadokyaspor, hakemi yenemedi

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta sezonun ilk karşılaşmasında İnce Gençlikspor’u konuk eden Suvermez Kapadokyaspor maçın orta hakemini yenemeyince mücadele 2-2 eşitlikle tamamlandı.
  Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligde ki ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Hatay temsilcisi İnce Gençlikspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın henüz 9.dakikasında konuk ekip Ümit Başak’ın kaydettiği gol ile 1-0 öne geçerken karşılaşmanın 41.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor’da Nejdet Duman yaptığı faul sonrasında maçın hakemi tarafından doğrudan kırmızı kart ile oyundan atılmasının ardından Suvermez Kapadokyaspor 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında daha atak bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor mücadelenin 57.dakikasında Adem’in kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Bu dakikadan sonra rakip kaleye gol için yüklenen Suvermez Kapadokyaspor 70.dakikada Anıl Bircan’ın kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 79.dakikasında konuk ekip İnce Gençlikspor Halil Gözel’in kaydettiği gol ile maçta durumu 2-2’ye getirdi. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca maçın 90 dakikası 2-2 eşitlikle tamamlandı. Bu mücadelenin ardından Suvermez Kapadokyaspor taraftarları maçın hakeminin sürekli konuk ekip lehine takdir haklarını kullanmasına uzun süre tezahüratta bulunurken Suvermez Kapadokyaspor maçın hakemini yenememesinin ardından ilk haftayı 1 puan ile kapattı.
Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta sezonun ilk karşılaşmasında İnce Gençlikspor’u konuk eden Suvermez Kapadokyaspor maçın orta hakemini yenemeyince mücadele 2-2 eşitlikle tamamlandı.

 

Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligde ki ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Hatay temsilcisi İnce Gençlikspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın henüz 9.dakikasında konuk ekip Ümit Başak’ın kaydettiği gol ile 1-0 öne geçerken karşılaşmanın 41.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor’da Nejdet Duman yaptığı faul sonrasında maçın hakemi tarafından doğrudan kırmızı kart ile oyundan atılmasının ardından Suvermez Kapadokyaspor 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında daha atak bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor mücadelenin 57.dakikasında Adem’in kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Bu dakikadan sonra rakip kaleye gol için yüklenen Suvermez Kapadokyaspor 70.dakikada Anıl Bircan’ın kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 79.dakikasında konuk ekip İnce Gençlikspor Halil Gözel’in kaydettiği gol ile maçta durumu 2-2’ye getirdi. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca maçın 90 dakikası 2-2 eşitlikle tamamlandı.

Bu mücadelenin ardından Suvermez Kapadokyaspor taraftarları maçın hakeminin sürekli konuk ekip lehine takdir haklarını kullanmasına uzun süre tezahüratta bulunurken Suvermez Kapadokyaspor maçın hakemini yenememesinin ardından ilk haftayı 1 puan ile kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.