Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 8 Ekim Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 08.10.2024 - 17:10, Güncelleme: 08.10.2024 - 17:10
 

Uzer Sarrafiye ile 8 Ekim Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 8 Ekim Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ters şeritte ilerleyen otomobilin tırla çarpışması sonrasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. - AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi’nin kayınpederi Yasin, Kazım ve Vildan Çelebi'nin babaları Ahmet Çelebi vefat etti. - Nevşehir’de futbolun konuşulduğu “Maçın Ardından” programında Nevşehir Belediyespor ve Suvermez Kapadokyaspor’un maçları konuşuldu. - Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Nevşehir Konuşuyor” programının bu haftaki canlı yayın konuğu CHP İl Başkanı Bülent Yumuş olacak. - Salomon Cappadocia Ultra Trail’e 73 ülkeden 2 bin 368 kişi katılacak. Organizasyonda yarın ise geç kayıt imkanı sunulacak. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde kontrol edilen 13 bin 152 araç sürücüsünden 4 bin 269 araç sürücüsüne ceza yazdı. - Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği 2025 yılı bütçe görüşmeleri için Plan ve Bütçe Komisyonu toplandı. - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 350 Evler Mahallesi’nde belediye ekiplerinin çalışmalarını inceledi. - Ürgüp Belediyesi’nin açık, kapalı ve kontrollü otopark alanlarında uygulamaya başladığı yeni sistem ile Ürgüp’te otopark işleyişinde yeni dönem başladı. - Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde düzensiz göç ile mücadele kapsamında Özbekistan uyruklu konsomatris sınır dışı edildi. - Nevşehir’de, afet risklerini en aza indirmek amacıyla hazırlanan İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Afetlerin neden olabileceği risklerin azaltılması amacıyla, şehrin afetselliğini ve bu afetlerin olası etkilerini en aza indirecek süreçleri belirleyen İRAP, 2021 yılında başlatılmıştı. - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 8 Ekim Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ters şeritte ilerleyen otomobilin tırla çarpışması sonrasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

- AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi’nin kayınpederi Yasin, Kazım ve Vildan Çelebi'nin babaları Ahmet Çelebi vefat etti.

- Nevşehir’de futbolun konuşulduğu “Maçın Ardından” programında Nevşehir Belediyespor ve Suvermez Kapadokyaspor’un maçları konuşuldu.

- Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “ Nevşehir Konuşuyor” programının bu haftaki canlı yayın konuğu CHP İl Başkanı Bülent Yumuş olacak.

- Salomon Cappadocia Ultra Trail’e 73 ülkeden 2 bin 368 kişi katılacak. Organizasyonda yarın ise geç kayıt imkanı sunulacak.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde kontrol edilen 13 bin 152 araç sürücüsünden 4 bin 269 araç sürücüsüne ceza yazdı.

- Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği 2025 yılı bütçe görüşmeleri için Plan ve Bütçe Komisyonu toplandı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 350 Evler Mahallesi’nde belediye ekiplerinin çalışmalarını inceledi.

- Ürgüp Belediyesi’nin açık, kapalı ve kontrollü otopark alanlarında uygulamaya başladığı yeni sistem ile Ürgüp’te otopark işleyişinde yeni dönem başladı.

- Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde düzensiz göç ile mücadele kapsamında Özbekistan uyruklu konsomatris sınır dışı edildi.

- Nevşehir’de, afet risklerini en aza indirmek amacıyla hazırlanan İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Afetlerin neden olabileceği risklerin azaltılması amacıyla, şehrin afetselliğini ve bu afetlerin olası etkilerini en aza indirecek süreçleri belirleyen İRAP, 2021 yılında başlatılmıştı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.