Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te bağ evi hırsızları tutuklandı

ASAYİŞ 11.10.2024 - 14:10, Güncelleme: 11.10.2024 - 14:10
 

Ürgüp'te bağ evi hırsızları tutuklandı

Nevşehir Ürgüp ilçesine bağlı Ulaşlı köyünde C.K.’ya ait mandıra ve bağ evinde piyasa değeri 500 bin lira olan 2 ayrı hırsızlık olayı meydana geldi.
  Ulaşlı köyünde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak JASAT, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile yapılan çalışmalar sonucunda olaya karıştıkları tespit edilen İ.Ç., Ş.Y., H.E.,H.E. ve D.S. isimli toplam 5 şüpheli Kayseri’de yapılan operasyon sonucu çaldıkları malzemelerin bir kısmı ile yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen İ.Ç., Ş.Y. ve D.S. isimli şüpheliler tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Adliyeye sevk edilen H.E. ve H.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.  
Nevşehir Ürgüp ilçesine bağlı Ulaşlı köyünde C.K.’ya ait mandıra ve bağ evinde piyasa değeri 500 bin lira olan 2 ayrı hırsızlık olayı meydana geldi.

 

Ulaşlı köyünde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak JASAT, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile yapılan çalışmalar sonucunda olaya karıştıkları tespit edilen İ.Ç., Ş.Y., H.E.,H.E. ve D.S. isimli toplam 5 şüpheli Kayseri’de yapılan operasyon sonucu çaldıkları malzemelerin bir kısmı ile yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen İ.Ç., Ş.Y. ve D.S. isimli şüpheliler tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Adliyeye sevk edilen H.E. ve H.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.