Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Tanıtım ve Geliştirme kurul toplantısı yapıldı

GÜNCEL 11.10.2024 - 16:46, Güncelleme: 11.10.2024 - 16:46
 

Nevşehir İl Tanıtım ve Geliştirme kurul toplantısı yapıldı

Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Nevşehir İl Tanıtım ve Geliştirme kurul toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı.
  Nevşehir Valiliği toplantı salonunda Vali Ali Fidan başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme kurul toplantısı yapıldı. Vali Fidan başkanlığında düzenlenen toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmaların yanı sıra bundan sonraki yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Vali fidan başkanlığında düzenlenen toplantıya Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Vali Yardımcısı Kübra Karalioğlu ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Nevşehir İl Tanıtım ve Geliştirme kurul toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

Nevşehir Valiliği toplantı salonunda Vali Ali Fidan başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme kurul toplantısı yapıldı. Vali Fidan başkanlığında düzenlenen toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmaların yanı sıra bundan sonraki yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

Vali fidan başkanlığında düzenlenen toplantıya Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Vali Yardımcısı Kübra Karalioğlu ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.