Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir “Bizim Eller” programını çok sevdi

GÜNCEL 13.10.2024 - 12:10, Güncelleme: 13.10.2024 - 12:10
 

Nevşehir “Bizim Eller” programını çok sevdi

Lale Haber TV youtube ve facebook kanallarında her hafta Cuma akşamları ekrana gelen Erdal Kesici ile “Bizim Eller” müzik programı Nevşehirliler tarafından büyük ilgiyle karşılaştı.
  Nevşehir’de daha önce yerel televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanan “Bizim Eller” müzik eğlence programı artık Lale Haber TV youtube ve facebook kanallarında canlı olarak izleyiciyle buluşuyor. Geçtiğimiz Cuma akşam ikinci kez yayınlanan Erdal Kesici ile “Bizim Eller” müzik eğlence programına başta Nevşehir olmak üzere Türkiye’nin çeşitli şehirlerinin yanı sıra gurbetçi vatandaşlarımızın da büyük ilgisiyle karşılaştı. Her Cuma akşam 19.30’da Lale Haber TV’de canlı olarak yayınlanan Bizim Eller müzik eğlence programına izleyiciler canlı telefon bağlantısıyla da katılarak sevdiklerine türküler armağan ederken sosyal medya hesaplarımızdan da gelen istek şarkılara yer veriliyor. Erdal Kesici ile “Bizim Eller” müzik eğlence programı her Cuma saat 19.30’da sizlerle olmaya devam edecek.  
Lale Haber TV youtube ve facebook kanallarında her hafta Cuma akşamları ekrana gelen Erdal Kesici ile “Bizim Eller” müzik programı Nevşehirliler tarafından büyük ilgiyle karşılaştı.

 

Nevşehir’de daha önce yerel televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanan “Bizim Eller” müzik eğlence programı artık Lale Haber TV youtube ve facebook kanallarında canlı olarak izleyiciyle buluşuyor. Geçtiğimiz Cuma akşam ikinci kez yayınlanan Erdal Kesici ile “Bizim Eller” müzik eğlence programına başta Nevşehir olmak üzere Türkiye’nin çeşitli şehirlerinin yanı sıra gurbetçi vatandaşlarımızın da büyük ilgisiyle karşılaştı.

Her Cuma akşam 19.30’da Lale Haber TV’de canlı olarak yayınlanan Bizim Eller müzik eğlence programına izleyiciler canlı telefon bağlantısıyla da katılarak sevdiklerine türküler armağan ederken sosyal medya hesaplarımızdan da gelen istek şarkılara yer veriliyor.

Erdal Kesici ile “Bizim Eller” müzik eğlence programı her Cuma saat 19.30’da sizlerle olmaya devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.