Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 14 Ekim Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 14.10.2024 - 18:21, Güncelleme: 14.10.2024 - 18:21
 

Uzer Sarrafiye ile 14 Ekim Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 14 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde bulunan Ajwa Kapadokya otelde kalan 69 yaşındaki Tayvanlı turist kadın odasında ölü bulundu. - Lale Haber TV youtube ve facebook kanallarında her hafta Cuma akşamları ekrana gelen Erdal Kesici ile “Bizim Eller” müzik programı Nevşehirliler tarafından büyük ilgiyle karşılaştı. - Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Ceyhan 1967 FK’ya 1-0 mağlup oldu. - TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Silivrispor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan 1 kişinin üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ve 33 adet fişek ele geçirildi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 27 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 11 kişi tutuklandı. - Nevşehir’de hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Nevşehir Fevzi Dirikoç Fen Lisesi, Hacı Mustafa-Türkan Öbekli İlkokulu ve Olcay Sağlam Rehberlik ve Araştırma Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Törene Nevşehir Valisi ve milletvekilleri katıldı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince abartı egzoz, gürültü çıkartan araç ve yüksek sesle müzik dinleyen 370 araca ceza yazıldı. - Nevşehir Belediyesi tarafından açılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) Kurslarında görev yapacak gönüllü eğitmenler için başvurular başladı. - Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (YBYK) Yerel Meclis Asil Üyesi seçilen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Fransa’nın Strazburg şehrinde Türk heyeti ile birlikte bugün ilk toplantısına katıldı.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 14 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde bulunan Ajwa Kapadokya otelde kalan 69 yaşındaki Tayvanlı turist kadın odasında ölü bulundu.

- Lale Haber TV youtube ve facebook kanallarında her hafta Cuma akşamları ekrana gelen Erdal Kesici ile “Bizim Eller” müzik programı Nevşehirliler tarafından büyük ilgiyle karşılaştı.

- Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Ceyhan 1967 FK’ya 1-0 mağlup oldu.

- TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Silivrispor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan 1 kişinin üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ve 33 adet fişek ele geçirildi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 27 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 11 kişi tutuklandı.

- Nevşehir’de hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Nevşehir Fevzi Dirikoç Fen Lisesi, Hacı Mustafa-Türkan Öbekli İlkokulu ve Olcay Sağlam Rehberlik ve Araştırma Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Törene Nevşehir Valisi ve milletvekilleri katıldı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince abartı egzoz, gürültü çıkartan araç ve yüksek sesle müzik dinleyen 370 araca ceza yazıldı.

- Nevşehir Belediyesi tarafından açılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) Kurslarında görev yapacak gönüllü eğitmenler için başvurular başladı.

- Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (YBYK) Yerel Meclis Asil Üyesi seçilen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Fransa’nın Strazburg şehrinde Türk heyeti ile birlikte bugün ilk toplantısına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.