KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

BİMSADER Başkanı Sonugelen'den boykota tepki

GÜNCEL 02.04.2025 - 12:22, Güncelleme: 02.04.2025 - 12:22
 

BİMSADER Başkanı Sonugelen'den boykota tepki

BİMSADER (Bims Sanayicileri ve İşadamları Derneği) Başkanı Serhat Sonugelen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in boykot çağrısına sert tepki gösterdi. Sonugelen, yaptığı açıklamada, boykotun yerli üreticiler ve ekonomiye zarar verdiğini belirterek, bu tür hareketlerin hem iş dünyasını hem de halkı olumsuz etkilediğini ifade etti.
  Sonugelen, "Boykotlar, yalnızca tüketiciyi değil, ülke ekonomisini de olumsuz etkileyen bir davranış biçimidir. Yerli üreticilere destek olmanın, ekonomiye katkı sağlamanın önemli olduğu bir dönemde, bu tür tutumlar kabul edilemez. Hep birlikte ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmamız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin üretime ve istihdama katkı sunması, bu tür olumsuz hareketlerden kaçınması gerekiyor" dedi.   BİMSADER Başkanı Sonugelen, yerli üretim ve sanayinin desteklenmesi gerektiğinin altını çizerek, tüm kesimleri bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Sonugelen, boykotların çözüm getirmediği, aksine toplumsal huzuru ve ekonomik istikrarı tehdit ettiğini sözlerine ekledi.
BİMSADER (Bims Sanayicileri ve İşadamları Derneği) Başkanı Serhat Sonugelen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in boykot çağrısına sert tepki gösterdi. Sonugelen, yaptığı açıklamada, boykotun yerli üreticiler ve ekonomiye zarar verdiğini belirterek, bu tür hareketlerin hem iş dünyasını hem de halkı olumsuz etkilediğini ifade etti.

 

Sonugelen, "Boykotlar, yalnızca tüketiciyi değil, ülke ekonomisini de olumsuz etkileyen bir davranış biçimidir. Yerli üreticilere destek olmanın, ekonomiye katkı sağlamanın önemli olduğu bir dönemde, bu tür tutumlar kabul edilemez. Hep birlikte ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmamız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin üretime ve istihdama katkı sunması, bu tür olumsuz hareketlerden kaçınması gerekiyor" dedi.

 

BİMSADER Başkanı Sonugelen, yerli üretim ve sanayinin desteklenmesi gerektiğinin altını çizerek, tüm kesimleri bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Sonugelen, boykotların çözüm getirmediği, aksine toplumsal huzuru ve ekonomik istikrarı tehdit ettiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.