Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver “ Manevi Dünyamızı 3 Aylarda Daha da Zengin Hale Getirmemiz Gerekir”

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2015 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver “ Manevi Dünyamızı 3 Aylarda Daha da Zengin Hale Getirmemiz Gerekir”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, manevi yöndeki kazançların feyz ve bereketi ile dopdolu olduğu mübarek üç ayların inananlar tarafından çok iyi bir şekilde değerlendirilmesinin gerektiğini belirtti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, mübarek Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, manevi anlamda rahmet, bereket ve feyzlerin cömert şekilde sunulduğunun adeta bir habercisi olan Üç ayların ilk günlerinde idrak edilen Regaib Kandili'nin, İslam inancına sahip tüm inananlar için Cenab-ı Allah' dan af ve mağfiret dilenmesi için vazgeçilmez bir fırsat olduğunu dile getiren Ünver, böylesine önemli günün iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Regaip gecesinin içinde bulunduğu Recep ayının, halk dilinde "üç aylar" olarak da isimlendirilen rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan manevi iklimin başlangıcı olduğunu dile getiren Hasan Ünver, birlik ve beraberlik içerisinde bir kandili daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Ünver, mesajında tüm İslam dünyası ile birlikte saygıdeğer Nevşehir halkının Mübarek Regaip Kandili'ni tebrik ettiğini sözlerine ekledi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, manevi yöndeki kazançların feyz ve bereketi ile dopdolu olduğu mübarek üç ayların inananlar tarafından çok iyi bir şekilde değerlendirilmesinin gerektiğini belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, mübarek Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Mesajında, manevi anlamda rahmet, bereket ve feyzlerin cömert şekilde sunulduğunun adeta bir habercisi olan Üç ayların ilk günlerinde idrak edilen Regaib Kandili'nin, İslam inancına sahip tüm inananlar için Cenab-ı Allah' dan af ve mağfiret dilenmesi için vazgeçilmez bir fırsat olduğunu dile getiren Ünver, böylesine önemli günün iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
Regaip gecesinin içinde bulunduğu Recep ayının, halk dilinde "üç aylar" olarak da isimlendirilen rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan manevi iklimin başlangıcı olduğunu dile getiren Hasan Ünver, birlik ve beraberlik içerisinde bir kandili daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Ünver, mesajında tüm İslam dünyası ile birlikte saygıdeğer Nevşehir halkının Mübarek Regaip Kandili'ni tebrik ettiğini sözlerine ekledi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.