Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektör Kılıç ve Öğrenciler 400 Fidanı Toprakla Buluşturdu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2015 - 19:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Kılıç ve Öğrenciler 400 Fidanı Toprakla Buluşturdu

  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, ‘Çevreci Üniversite’ etkinlikleri kapsamında yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yerleşkesinde ağaç dikme etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Genel Koordinatör Doç. Dr. Tuncay Bülbül, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Çelik, Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Gökhan Keven, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Baharın getirdiği güneşli ve güzel bir günde Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ve katılımcılar 400 adet fidanı toprakla buluşturdu. Katılımcılar daha sonra Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan mini konser eşliğinde  eğlendi.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, ‘Çevreci Üniversite’ etkinlikleri kapsamında yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.  

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yerleşkesinde ağaç dikme etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Genel Koordinatör Doç. Dr. Tuncay Bülbül, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Çelik, Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Gökhan Keven, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Baharın getirdiği güneşli ve güzel bir günde Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ve katılımcılar 400 adet fidanı toprakla buluşturdu. Katılımcılar daha sonra Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan mini konser eşliğinde  eğlendi.


 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.