Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da bulunan bu figürler uzaydan görülebiliyor

GÜNCEL 04.10.2024 - 10:29, Güncelleme: 04.10.2024 - 10:29
 

Kapadokya'da bulunan bu figürler uzaydan görülebiliyor

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde 2007-2009 yılları arasında Avustralyalı heykeltıraş Andrew Rogers tarafından figürler uzaydan görülürken bu figürler drone ile görüntülendi.
  Heykeltıraş Andrew Rogers, 13 ülkeyi kapsayan 'Hayatın Ritmi Projesi' kapsamında farklı ülkelerde insan yaşamından izler taşıyan figürler yaptı. Proje kapsamında Türkiye'de Nevşehir’in Göreme beldesindeki Karadağ'ın farklı noktalarında çalışma yapan Rogers, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini semboller halinde eserlerine yansıttı. Heykeltıraş Rogers tarafından bölgede 'at, Kibele heykeli, düven taşı, kuş, hayat ağacı, taş devri ve ilk tapınak' adını verdiği figürler yer alıyor. Avusturalyalı heykeltıraş Andrew Rogers tarafından yapılan heykeller drone ile havadan görüntülendi. Avustralyalı heykeltıraş Andrew Rogers tarafından yapılan figürler Google Earth’te görülebiliyor.  
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde 2007-2009 yılları arasında Avustralyalı heykeltıraş Andrew Rogers tarafından figürler uzaydan görülürken bu figürler drone ile görüntülendi.

 

Heykeltıraş Andrew Rogers, 13 ülkeyi kapsayan 'Hayatın Ritmi Projesi' kapsamında farklı ülkelerde insan yaşamından izler taşıyan figürler yaptı. Proje kapsamında Türkiye'de Nevşehir’in Göreme beldesindeki Karadağ'ın farklı noktalarında çalışma yapan Rogers, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini semboller halinde eserlerine yansıttı. Heykeltıraş Rogers tarafından bölgede 'at, Kibele heykeli, düven taşı, kuş, hayat ağacı, taş devri ve ilk tapınak' adını verdiği figürler yer alıyor.

Avusturalyalı heykeltıraş Andrew Rogers tarafından yapılan heykeller drone ile havadan görüntülendi.

Avustralyalı heykeltıraş Andrew Rogers tarafından yapılan figürler Google Earth’te görülebiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.