Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Belediye Başkanı Güneş'ten öğrencilere müjde

EĞİTİM 09.09.2024 - 09:15, Güncelleme: 09.09.2024 - 09:15
 

Karapınar Belediye Başkanı Güneş'ten öğrencilere müjde

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere ücretsiz taşıma hizmetine başladıklarını söyledi.
  Belediye başkanı olduğu günden bu yana eğitim ve öğretime verdiği destekle herkesin beğenisini kazanan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yine eğitim ve öğretime desteğini açıkladı. Her dönem öğrencilerin yanında olan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yaptığı açıklamada "Kasaba içerisindeki öğrencilerimizi ücretsiz evlerinden okullarına taşımaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz dönem başlatmış olduğumuz ve yeni dönemde de devam edeceği için verdiğimiz sözü tutuyoruz ve Kasaba içerisindeki öğrencilerimizi ücretsiz evlerinden okullarına taşımaya devam ediyoruz. Öğrenci kardeşlerimize ve velilerimize hayırlı olsun" dedi
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere ücretsiz taşıma hizmetine başladıklarını söyledi.

 

Belediye başkanı olduğu günden bu yana eğitim ve öğretime verdiği destekle herkesin beğenisini kazanan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yine eğitim ve öğretime desteğini açıkladı.

Her dönem öğrencilerin yanında olan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yaptığı açıklamada "Kasaba içerisindeki öğrencilerimizi ücretsiz evlerinden okullarına taşımaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz dönem başlatmış olduğumuz ve yeni dönemde de devam edeceği için verdiğimiz sözü tutuyoruz ve Kasaba içerisindeki öğrencilerimizi ücretsiz evlerinden okullarına taşımaya devam ediyoruz. Öğrenci kardeşlerimize ve velilerimize hayırlı olsun" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.