Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde 4.sınıflar mezuniyet töreni düzenlendi

EĞİTİM 07.06.2024 - 16:22, Güncelleme: 07.06.2024 - 16:22
 

Kardelen Koleji’nde 4.sınıflar mezuniyet töreni düzenlendi

Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 4.sınıflar mezuniyet töreni düzenlendi. Öğrencilerin ve ailelerin mutluluğu görülmeye değerdi.
  Kardelen Koleji’nde 4.sınıflar mezuniyet töreni Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlendi. Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının  ardından okul müdürü Burhan Kaynar’ın konuşması ile devam etti. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ 4.sınıfların mezuniyet törenini görkemli bir organizasyonla gerçekleştiren Kardelen Eğitim Kurumları programa halk oyunları öğretmenimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı parla gösterisi velilerimize sunuldu program mezuniyet belgesi ve madalya takdimi ile devam etti. Tören mezuniyet pastasının kesimi ve ikramının ardından sona erdi. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenimiz akşam Mezuniyet balosu ile son buldu” ifadelerine yer verildi.     
Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 4.sınıflar mezuniyet töreni düzenlendi. Öğrencilerin ve ailelerin mutluluğu görülmeye değerdi.

 

Kardelen Koleji’nde 4.sınıflar mezuniyet töreni Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlendi.

Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının  ardından okul müdürü Burhan Kaynar’ın konuşması ile devam etti.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ 4.sınıfların mezuniyet törenini görkemli bir organizasyonla gerçekleştiren Kardelen Eğitim Kurumları programa halk oyunları öğretmenimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı parla gösterisi velilerimize sunuldu program mezuniyet belgesi ve madalya takdimi ile devam etti. Tören mezuniyet pastasının kesimi ve ikramının ardından sona erdi. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenimiz akşam Mezuniyet balosu ile son buldu” ifadelerine yer verildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.