Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde mezuniyet coşkusu yaşandı

EĞİTİM 06.06.2024 - 15:13, Güncelleme: 06.06.2024 - 15:13
 

Kardelen Koleji’nde mezuniyet coşkusu yaşandı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 8.sınıflar için düzenlenen mezuniyet töreninde öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.
  Kardelen Eğitim Kurumları 8.sınıf öğrencileri ve velileri 5 Haziran’da Kardelen Koleji konferans salonunda  düzenlenen 8.sınıf mezuniyet törenine katıldılar. Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken daha sonra ise İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın konuşmasıyla devam etti. Kaynar, “Hayatta yeni nitelikler ve beceriler kazanmanın tek yolu vardır asla vazgeçmemek. Coşkunuzu hiç bir zaman yitirmeyin. Başarılarınızla her zaman gurur duyduk ve bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya devam edeceksiniz. Bugün ortaokul eğitimini tamamlamış olan siz sevgili öğrencilerimize eğitiminize devam edeceğiniz bir üst basamak olan lise bölümüne uğurluyor olmanın da gurur ve sevincini yaşıyoruz. Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz. Yolunuz açık olsun” İfadelerini kullandı. 8.sınıfların mezuniyet törenini görkemli bir organizasyonla gerçekleştiren Kardelen Eğitim Kurumları programa mezuniyet belgesi ve madalya takdimi ile devam  etti. Tören mezuniyet pastasının kesimi ve ikramının ardından sona erdi. Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni akşam Mezuniyet Balosu ile devam etti.    
Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 8.sınıflar için düzenlenen mezuniyet töreninde öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

 

Kardelen Eğitim Kurumları 8.sınıf öğrencileri ve velileri 5 Haziran’da Kardelen Koleji konferans salonunda  düzenlenen 8.sınıf mezuniyet törenine katıldılar.
Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken daha sonra ise İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın konuşmasıyla devam etti.

Kaynar, “Hayatta yeni nitelikler ve beceriler kazanmanın tek yolu vardır asla vazgeçmemek. Coşkunuzu hiç bir zaman yitirmeyin. Başarılarınızla her zaman gurur duyduk ve bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya devam edeceksiniz. Bugün ortaokul eğitimini tamamlamış olan siz sevgili öğrencilerimize eğitiminize devam edeceğiniz bir üst basamak olan lise bölümüne uğurluyor olmanın da gurur ve sevincini yaşıyoruz. Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz. Yolunuz açık olsun” İfadelerini kullandı.
8.sınıfların mezuniyet törenini görkemli bir organizasyonla gerçekleştiren Kardelen Eğitim Kurumları programa mezuniyet belgesi ve madalya takdimi ile devam  etti. Tören mezuniyet pastasının kesimi ve ikramının ardından sona erdi.
Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni akşam Mezuniyet Balosu ile devam etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.