Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kültür Yolu Festivali'nde Kapadokya'ya yıldızlar yağacak

KÜLTÜR-SANAT 17.07.2024 - 21:33, Güncelleme: 17.07.2024 - 21:33
 

Kültür Yolu Festivali'nde Kapadokya'ya yıldızlar yağacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Nevşehir Kültür Yolu Festivali’ne adeta yıldız yağacak.
  3-11 Ağustos tarihlerinde Kapadokya’da düzenlenecek olan Nevşehir Kültür Yolu Festivali çerçevesinde düzenlenecek olan konserlerde yıldız isimler sahne alacak. 3-11 ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan konserlere binlerce kişi adeta Kapadokya’ya akın edecek.     İşte Kültür Yolu Festivali’nde sahne alacak o isimler:   3 Ağustos Cumartesi Göreme Festival Alanı: Bengü 4 Ağustos Pazar Göreme Festival Alanı: Buray 5 Ağustos Pazartesi Göreme Festival Alanı: Dedublüman 6 Ağustos Salı Göreme Festival Alanı: Berkay 7 Ağustos Çarşamba Göreme Festival Alanı: Fatma Turgut 8 Ağustos Perşembe Göreme Festival Alanı: Ferhat Göçer 9 Ağustos Cuma Göreme Festival Alanı: Mazhar Alonson 10 Ağustos Cumartesi Göreme Festival Alanı: Can Bonomo 11 Ağustos Pazar Göreme Festival Alanı: Haluk Levent  
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Nevşehir Kültür Yolu Festivali’ne adeta yıldız yağacak.

 

3-11 Ağustos tarihlerinde Kapadokya’da düzenlenecek olan Nevşehir Kültür Yolu Festivali çerçevesinde düzenlenecek olan konserlerde yıldız isimler sahne alacak. 3-11 ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan konserlere binlerce kişi adeta Kapadokya’ya akın edecek.  

 

İşte Kültür Yolu Festivali’nde sahne alacak o isimler:

 

3 Ağustos Cumartesi Göreme Festival Alanı: Bengü

4 Ağustos Pazar Göreme Festival Alanı: Buray

5 Ağustos Pazartesi Göreme Festival Alanı: Dedublüman

6 Ağustos Salı Göreme Festival Alanı: Berkay

7 Ağustos Çarşamba Göreme Festival Alanı: Fatma Turgut

8 Ağustos Perşembe Göreme Festival Alanı: Ferhat Göçer

9 Ağustos Cuma Göreme Festival Alanı: Mazhar Alonson

10 Ağustos Cumartesi Göreme Festival Alanı: Can Bonomo

11 Ağustos Pazar Göreme Festival Alanı: Haluk Levent

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.