Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meterisliler, Nevşehir Belediyespor yönetimini bir kez daha istifaya çağırdı

SPOR 30.07.2024 - 13:37, Güncelleme: 30.07.2024 - 13:37
 

Meterisliler, Nevşehir Belediyespor yönetimini bir kez daha istifaya çağırdı

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’un amatör yönetimi ile taraftarlar arasında gerilim her geçen gün artarken Meterisliler bir kez daha yönetimi istifaya davet etti.
  TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yönetimi ile taraftarlar arasında her geçen gün gerilim artmaya devam ederken Meterisliler taraftarlar grubu kulübü amatörce yöneten yönetimi bir kez daha istifaya davet etti. Meterisliler Taraftarlar grubundan yapılan açıklamada, “Mevcut yönetimdeki şeker hastası olan şahsın haddini iyice aşan ifadeler kullandığını gülerek öğrendik. Bir süre önce başkan adaylığını açıklayan Mehmet Demirel ve ekibinin talebi olan kongre isteğini desteklememizden dolayı mevcut yönetim bize karşı cephe aldı. Geçen sezon mevcut yönetimin takımı almalarından bu yana desteğimizi hep verdik. Hatta bazı futbolcularla şahsi hesaplaşmalarında bile önce bizi arayıp yanlarında durmamızı istediler. Lakin biz kendi meselelerine dahil olmadık. Bugüne döndüğümüzde ise bu şahsın taraftar grubumuzu İSTİFA ETMEYE davet ettiğini öğrendik. Yanlış duymadınız geçen sezon onları desteklediğimizde bize her hangi bir resmi evrak sormayanlar şimdi ise Taraftar Grubu Başkanımız Yasin Avvuran’dan başkan olduğuna dair resmi evrak soruyor ve istifasını istiyor! Yeni sezondaki forma tedarikçisi olan HUMMEL Türkiye’nin bile duyurusunda taraftar grubumuzun görselini kullanması ve buna rağmen yüzü kızarmadan bunu kendi sosyal medya hesabında paylaşıp bide "istifa edecekler" diyebildiği için psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca biz kimsenin kuklası değiliz. Aday olan yönetimin içerisinde yer alan isimlerin birçoğunun daha önce bu davada yol yürüdüğümüz isimler olması nedeniyle kongre olmasını istedik. Çıkacak karara da saygı duyacağımızı belirttik. Ancak mevcuttakilerin sürekli işi yokuşa sürmesi ve kendilerini takımın tek sahibi olarak görmesi nedeniyle tam taraf olduk. Şu anda ortada aday olmamasına rağmen biz hala dik duruşumuzu devam ettiriyoruz ve sizin istifanızı istiyoruz. Ve son olarak o şahsin kendisine cevabimiz şudur; Takımın ismini de değiştirseniz, stada dışardan taraftarda soksanız, hazırlık maçında tepkiden korktuğunuz için girişleri de kapatsanız, aşiret liderlerine bizi de aratsanız, METERİSLİLER her zaman dimdik ayaktadır ve her zaman var olacaktır. Ama sen elbet bir gün gideceksin 8 ay önce olmadığın gibi bir gün yine yok olacaksın. Yalnız bir önerimiz olacak; Bu takımın bir kuruşunu haksız yere boğazından geçirirsen diğer mağdur ettiklerin gibi değil, hiç tahmin edemeyeceğin şekilde tepki veririz bilmiş ol” ifadelerine yer verildi.  
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’un amatör yönetimi ile taraftarlar arasında gerilim her geçen gün artarken Meterisliler bir kez daha yönetimi istifaya davet etti.

 

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yönetimi ile taraftarlar arasında her geçen gün gerilim artmaya devam ederken Meterisliler taraftarlar grubu kulübü amatörce yöneten yönetimi bir kez daha istifaya davet etti.

Meterisliler Taraftarlar grubundan yapılan açıklamada, “Mevcut yönetimdeki şeker hastası olan şahsın haddini iyice aşan ifadeler kullandığını gülerek öğrendik. Bir süre önce başkan adaylığını açıklayan Mehmet Demirel ve ekibinin talebi olan kongre isteğini desteklememizden dolayı mevcut yönetim bize karşı cephe aldı. Geçen sezon mevcut yönetimin takımı almalarından bu yana desteğimizi hep verdik. Hatta bazı futbolcularla şahsi hesaplaşmalarında bile önce bizi arayıp yanlarında durmamızı istediler. Lakin biz kendi meselelerine dahil olmadık. Bugüne döndüğümüzde ise bu şahsın taraftar grubumuzu İSTİFA ETMEYE davet ettiğini öğrendik. Yanlış duymadınız geçen sezon onları desteklediğimizde bize her hangi bir resmi evrak sormayanlar şimdi ise Taraftar Grubu Başkanımız Yasin Avvuran’dan başkan olduğuna dair resmi evrak soruyor ve istifasını istiyor!

Yeni sezondaki forma tedarikçisi olan HUMMEL Türkiye’nin bile duyurusunda taraftar grubumuzun görselini kullanması ve buna rağmen yüzü kızarmadan bunu kendi sosyal medya hesabında paylaşıp bide "istifa edecekler" diyebildiği için psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyoruz.

Ayrıca biz kimsenin kuklası değiliz. Aday olan yönetimin içerisinde yer alan isimlerin birçoğunun daha önce bu davada yol yürüdüğümüz isimler olması nedeniyle kongre olmasını istedik. Çıkacak karara da saygı duyacağımızı belirttik. Ancak mevcuttakilerin sürekli işi yokuşa sürmesi ve kendilerini takımın tek sahibi olarak görmesi nedeniyle tam taraf olduk. Şu anda ortada aday olmamasına rağmen biz hala dik duruşumuzu devam ettiriyoruz ve sizin istifanızı istiyoruz. Ve son olarak o şahsin kendisine cevabimiz şudur; Takımın ismini de değiştirseniz, stada dışardan taraftarda soksanız, hazırlık maçında tepkiden korktuğunuz için girişleri de kapatsanız, aşiret liderlerine bizi de aratsanız, METERİSLİLER her zaman dimdik ayaktadır ve her zaman var olacaktır. Ama sen elbet bir gün gideceksin 8 ay önce olmadığın gibi bir gün yine yok olacaksın. Yalnız bir önerimiz olacak; Bu takımın bir kuruşunu haksız yere boğazından geçirirsen diğer mağdur ettiklerin gibi değil, hiç tahmin edemeyeceğin şekilde tepki veririz bilmiş ol” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.