Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan, bayram ziyaretlerine erken başladı

SİYASET 14.06.2024 - 20:10, Güncelleme: 14.06.2024 - 20:10
 

Milletvekili Çalışkan, bayram ziyaretlerine erken başladı

Milletvekili Emre Çalışkan bayram öncesinde Nevşehir esnafını gezerek bayramlarını tebrik etti.
  Birçok esnafla bayramlaşan Milletvekili Emre Çalışkan vatandaşların güzel sohbetlerine dahil oldu. Berberinden zücaciyeye, tuhafiye dükkanından nalbura çeşitli dükkanlara çat kapı uğrayıp bayramlaşan Milletvekili Emre Çalışkan’ın ziyaretinden memnun kaldı. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sırasında girdiği bütün dükkanlarda esnafla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik eden Milletvekili Çalışkan, alış veriş yapan vatandaşlarla da bayramlaşarak, onların da bayramını kutladı. Milletvekili Çalışkan, vatandaşlarımıza; “Bu mübarek günde yüzünüzdeki gülümseme hiç eksik olmasın. Rabbim şimdiden yaptığınız ve yapacağınız ibaretleri kabul etsin, kurban bayramınız mübarek olsun” dedi.  
Milletvekili Emre Çalışkan bayram öncesinde Nevşehir esnafını gezerek bayramlarını tebrik etti.

 

Birçok esnafla bayramlaşan Milletvekili Emre Çalışkan vatandaşların güzel sohbetlerine dahil oldu. Berberinden zücaciyeye, tuhafiye dükkanından nalbura çeşitli dükkanlara çat kapı uğrayıp bayramlaşan Milletvekili Emre Çalışkan’ın ziyaretinden memnun kaldı.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sırasında girdiği bütün dükkanlarda esnafla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik eden Milletvekili Çalışkan, alış veriş yapan vatandaşlarla da bayramlaşarak, onların da bayramını kutladı. Milletvekili Çalışkan, vatandaşlarımıza; “Bu mübarek günde yüzünüzdeki gülümseme hiç eksik olmasın. Rabbim şimdiden yaptığınız ve yapacağınız ibaretleri kabul etsin, kurban bayramınız mübarek olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.