Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan, TÜRSAB Yönetim Kurulu ile buluştu

TURİZM 20.07.2024 - 23:41, Güncelleme: 20.07.2024 - 23:41
 

Milletvekili Çalışkan, TÜRSAB Yönetim Kurulu ile buluştu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TÜRSAB üyeleri ile bir araya gelerek Kapadokya turizmini konuştu.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TÜRSAB yönetimi ile bir araya geldi. TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ev sahipliğinde TÜRSAB BTK Başkanı Faruk Kahveci ve yönetim kurulu üyeleri ve TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli’nin katıldığı toplantıda Milletvekili Emre Çalışkan burada yaptığı açıklamada, “ Türkiye’nin gözbebeği Kapadokya bölgemizin gelişmesi için gece gündüz demeden çalışan siz değerli turizmcilerimiz ile bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum. Burada hep birlikte Kapadokya bölgemizin geleceği için ve alternatif turizm değerlendirmesinde bulunduk. TÜRSAB üyelerimizin istek ve taleplerini dinlemenin yanı sıra bölgemiz için ne yapabilirizi konuştuk. İlki olan bu buluşmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Bölgemiz için bugün kadar yaptıkları çalışmalar için TÜRSAB Yönetimine teşekkür ederim” dedi. TÜRSAB Genel Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ise kendilerine zaman ayırdıkları ve bölge sorunlarıyla yakından ilgilenen AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’a teşekkür etti.    
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TÜRSAB üyeleri ile bir araya gelerek Kapadokya turizmini konuştu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TÜRSAB yönetimi ile bir araya geldi. TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ev sahipliğinde TÜRSAB BTK Başkanı Faruk Kahveci ve yönetim kurulu üyeleri ve TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli’nin katıldığı toplantıda Milletvekili Emre Çalışkan burada yaptığı açıklamada, “ Türkiye’nin gözbebeği Kapadokya bölgemizin gelişmesi için gece gündüz demeden çalışan siz değerli turizmcilerimiz ile bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum. Burada hep birlikte Kapadokya bölgemizin geleceği için ve alternatif turizm değerlendirmesinde bulunduk. TÜRSAB üyelerimizin istek ve taleplerini dinlemenin yanı sıra bölgemiz için ne yapabilirizi konuştuk. İlki olan bu buluşmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Bölgemiz için bugün kadar yaptıkları çalışmalar için TÜRSAB Yönetimine teşekkür ederim” dedi.

TÜRSAB Genel Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ise kendilerine zaman ayırdıkları ve bölge sorunlarıyla yakından ilgilenen AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’a teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.