Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Aldemir ile bir araya geldi

SİYASET 25.05.2024 - 20:18, Güncelleme: 25.05.2024 - 20:18
 

Milletvekili Çalışkan, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Aldemir ile bir araya geldi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir’i ziyaret ederek ülke ve bölge turizmini görüştü.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ile bir araya gelerek ülke ve bölge turizmini görüştü. AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, “Nevşehir'imizin değerli turizm yatırımcılarından ve ayrıca TÜRSAB Yönetim kurulu üyesi olan Talip Aldemir ile bir araya geldik. Şehrimiz ve turizm üzerine gerçekleşen çok verimli bir görüşme oldu. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi. TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ise nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’a teşekkür ederken bölge turizmini yakından takip eden ve bizlerle görüş alışverişinde bulunan milletvekilimiz olduğu için son derece şanslıyız diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir’i ziyaret ederek ülke ve bölge turizmini görüştü.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ile bir araya gelerek ülke ve bölge turizmini görüştü.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, “Nevşehir'imizin değerli turizm yatırımcılarından ve ayrıca TÜRSAB Yönetim kurulu üyesi olan Talip Aldemir ile bir araya geldik. Şehrimiz ve turizm üzerine gerçekleşen çok verimli bir görüşme oldu. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir ise nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’a teşekkür ederken bölge turizmini yakından takip eden ve bizlerle görüş alışverişinde bulunan milletvekilimiz olduğu için son derece şanslıyız diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.