KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Milli Eğitim Müdürü Demir, İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

EĞİTİM 23.09.2016 - 08:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürü Demir, İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR(İHA)- Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek 15 Temmuz ihanet sürecini anlatı.
  NEVŞEHİR(İHA)- Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek 15 Temmuz ihanet sürecini anlatı.   İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 19 Eylül Pazartesi başlayan 2016-2017 eğitim öğretim yılıyla birlikte ortaöğretim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü Murat Demir son olarak Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek 15 Temmuz tarihinde terör örgütü FETÖ/PDY tarafından yapılan ihaneti öğrenciler ile paylaştı.   Demir konuşmasının ardından ise öğrencilere 2016-2017 eğitim öğretim yılında başarılar diledi. 
NEVŞEHİR(İHA)- Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek 15 Temmuz ihanet sürecini anlatı.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek 15 Temmuz ihanet sürecini anlatı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 19 Eylül Pazartesi başlayan 2016-2017 eğitim öğretim yılıyla birlikte ortaöğretim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü Murat Demir son olarak Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek 15 Temmuz tarihinde terör örgütü FETÖ/PDY tarafından yapılan ihaneti öğrenciler ile paylaştı.

 

Demir konuşmasının ardından ise öğrencilere 2016-2017 eğitim öğretim yılında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.