Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Modifiye araçlar Gülşehir’de buluşuyor

İLÇELER 25.05.2024 - 10:56, Güncelleme: 25.05.2024 - 10:57
 

Modifiye araçlar Gülşehir’de buluşuyor

Gülşehir Belediyesi kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında 26 Mayıs Pazar günü 1.Modifiye festivali düzenliyor.
  Gülşehir Belediyesi kültür ve sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Gülşehir Belediyesi tarafından yarın yeni Pazar alanında 1.Modifiye araçlar festivali düzenleniyor. Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi açıklamasında, “Gülşehir Belediyesi olarak birincisini düzenlediğimiz modifiye araçlar festivalimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.
Gülşehir Belediyesi kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında 26 Mayıs Pazar günü 1.Modifiye festivali düzenliyor.

 

Gülşehir Belediyesi kültür ve sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Gülşehir Belediyesi tarafından yarın yeni Pazar alanında 1.Modifiye araçlar festivali düzenleniyor. Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi açıklamasında, “ Gülşehir Belediyesi olarak birincisini düzenlediğimiz modifiye araçlar festivalimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.