KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Nar Belediye Başkanı Erdoğmuş AK Parti'den Neden İhraç Edildi?

GÜNCEL 21.09.2016 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nar Belediye Başkanı Erdoğmuş AK Parti'den Neden İhraç Edildi?

AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ ile bağlantılı olduğu için ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş kendinde arayacağı suçu haber sitemize attı.
  AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ ile bağlantılı olduğu için ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş kendinde arayacağı suçu haber sitemize attı. Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş kendisine yakın gördüğü haber sitesine haber yaptırarak haber merkezimiz tarafından yayımlanan haberlere cevap vermek yerine haber sitemizi suçlaması dikkatlerden kaçmadı. Şimdi Erdoğmuş’a soruyoruz? Seni AK Parti FETÖ bağlantılı olman sebebiyle ihraç etmedi mi? 17-25 Aralık 2013 sonrasında çocuğunu neden Lara Koleji’nden almadın? Lara Koleji’nin devrinin yapılmasına neden göz yumdun? Nar Belediyesi olarak neden FETÖ’cü avukat ile çalıştın? Yukarısı düzelir olan bize olur dedin mi demedin mi? Belediye Başkanlığı yerine neden imar işleri ile uğraştın? Önceliğin Belediye Başkanlığı mı yoksa Ev yapmak mı? Afyon’da kendine ait bir yurt var mı? Neden sadece kendine yakın haber sitesine açıklama yaptın?
AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ ile bağlantılı olduğu için ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş kendinde arayacağı suçu haber sitemize attı.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ ile bağlantılı olduğu için ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş kendinde arayacağı suçu haber sitemize attı.

Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş kendisine yakın gördüğü haber sitesine haber yaptırarak haber merkezimiz tarafından yayımlanan haberlere cevap vermek yerine haber sitemizi suçlaması dikkatlerden kaçmadı.

Şimdi Erdoğmuş’a soruyoruz?

Seni AK Parti FETÖ bağlantılı olman sebebiyle ihraç etmedi mi?

17-25 Aralık 2013 sonrasında çocuğunu neden Lara Koleji’nden almadın?

Lara Koleji’nin devrinin yapılmasına neden göz yumdun?

Nar Belediyesi olarak neden FETÖ’cü avukat ile çalıştın?

Yukarısı düzelir olan bize olur dedin mi demedin mi?

Belediye Başkanlığı yerine neden imar işleri ile uğraştın?

Önceliğin Belediye Başkanlığı mı yoksa Ev yapmak mı?

Afyon’da kendine ait bir yurt var mı?

Neden sadece kendine yakın haber sitesine açıklama yaptın?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.