Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor ligdeki ilk mağlubiyetini aldı

SPOR 22.09.2024 - 22:49, Güncelleme: 22.09.2024 - 22:49
 

Nevşehir Belediyespor ligdeki ilk mağlubiyetini aldı

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Fatsa Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak ilk mağlubiyetini aldı.
  TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda Fatsa Belediyespor’u konuk etti. Konuk ekip Fatsa Belediyespor karşılaşmanın 14.dakisında Hasan Çavdar’ın kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ilk yarısının sona ermesinin ardından soyunma odasına gitmekte olan Nevşehir Belediyespor taraftar grubu Meterisliler tribünlere davet ederek ikinci yarı öncesi moral verdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor daha arzulu bir oyun sergilerken dakikalar 82’yi gösterdiğinde konuk ekip Fatsa Belediyespor Hasan Çavdar’ın penaltıdan kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Fatsa Belediyespor karşılaşmanın 84.dakikasında bir kez daha Hasan Çavdar ile golü bulurken Fatsa Belediyespor maçta 3-0 öne geçti. Karşılaşmanın 90 dakikasında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor ligdeki ilk mağlubiyetini Fatsa Belediyespor karşısında almış oldu.
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Fatsa Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak ilk mağlubiyetini aldı.

 

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda Fatsa Belediyespor’u konuk etti. Konuk ekip Fatsa Belediyespor karşılaşmanın 14.dakisında Hasan Çavdar’ın kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ilk yarısının sona ermesinin ardından soyunma odasına gitmekte olan Nevşehir Belediyespor taraftar grubu Meterisliler tribünlere davet ederek ikinci yarı öncesi moral verdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor daha arzulu bir oyun sergilerken dakikalar 82’yi gösterdiğinde konuk ekip Fatsa Belediyespor Hasan Çavdar’ın penaltıdan kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Fatsa Belediyespor karşılaşmanın 84.dakikasında bir kez daha Hasan Çavdar ile golü bulurken Fatsa Belediyespor maçta 3-0 öne geçti. Karşılaşmanın 90 dakikasında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor ligdeki ilk mağlubiyetini Fatsa Belediyespor karşısında almış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.