Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Mersin’den eli boş döndü

SPOR 23.10.2022 - 21:11, Güncelleme: 23.10.2022 - 21:11
 

Nevşehir Belediyespor, Mersin’den eli boş döndü

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’ye 2-0 mağlup oldu.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 8.haftasında lider Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 11.dakikada Metin Yüksel’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. 1-0’ın ardından maçı rölantiye alırken ilk yarı da ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklar ile devam ederken Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. karşılaşmanın 83.dakikasında Yusuf Yıldırım ile karşılaşmada 2-0 öne geçti. Maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca mücadele Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorun ardından Yeni Mersin İdmanyurdu A.Ş. puanını 21’e çıkartırken liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise 8 puan ile 14.sıraya geriledi.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’ye 2-0 mağlup oldu.

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 8.haftasında lider Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 11.dakikada Metin Yüksel’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. 1-0’ın ardından maçı rölantiye alırken ilk yarı da ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklar ile devam ederken Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. karşılaşmanın 83.dakikasında Yusuf Yıldırım ile karşılaşmada 2-0 öne geçti. Maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca mücadele Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.’nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorun ardından Yeni Mersin İdmanyurdu A.Ş. puanını 21’e çıkartırken liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise 8 puan ile 14.sıraya geriledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.