Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor sezona galibiyetle başladı

SPOR 07.09.2024 - 19:01, Güncelleme: 07.09.2024 - 19:01
 

Nevşehir Belediyespor sezona galibiyetle başladı

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun ilk maçında Gazi Stadyumunda konuk ettiği İnegöl Kafkas Spor’u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puan ile başladı.
  TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun ilk maçında Gazi Stadyumunda Bursa temsilcisi İnegöl Kafkas Spor’u konuk etti. Mücadelenin ilk dakikalarına tutuk bir oyun ile başlayan Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın 37.dakikasında Tanju Çolak’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında konuk ekip İnegöl Kafkas Spor takımı gol ararken Nevşehir Belediyespor ise kontra ataklarla aradaki farkı çıkartmaya çalıştı. Mücadelenin 90 dakikasında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrılırken sezona 3 puan ile başladı.
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun ilk maçında Gazi Stadyumunda konuk ettiği İnegöl Kafkas Spor’u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puan ile başladı.

 

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun ilk maçında Gazi Stadyumunda Bursa temsilcisi İnegöl Kafkas Spor’u konuk etti. Mücadelenin ilk dakikalarına tutuk bir oyun ile başlayan Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın 37.dakikasında Tanju Çolak’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında konuk ekip İnegöl Kafkas Spor takımı gol ararken Nevşehir Belediyespor ise kontra ataklarla aradaki farkı çıkartmaya çalıştı. Mücadelenin 90 dakikasında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrılırken sezona 3 puan ile başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.