Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kardelen Koleji YKS’ye damga vurdu

EĞİTİM 16.07.2024 - 12:14, Güncelleme: 16.07.2024 - 12:14
 

Nevşehir Kardelen Koleji YKS’ye damga vurdu

Nevşehir Özel Kardelen Koleji bugün açıklanan YKS sonuçlarına göre her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarıya imza atarak Nevşehir’de bir kez daha dereceleri elde etmenin mutluluğunu yaşadı.
  Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS'ye adını altın harflerle yazdırarak, şampiyonların yıllardır değişmeyen tek adresi oldu. ÖSYM tarafından açıklanan Yükseköğretim kurumları sınavı (2023 YKS) resmi sonuçlarına göre Özel Kardelen Fen Lisesi Öğrencisi Erdem Gündoğdu, Türkiye 288.liği, Sude Serbest Türkiye 484.lüğü, İsmail Uğur Avcu Türkiye 571.liği derecelerini elde ederek şampiyonlar arasına ismini yazdırdı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, " Şampiyonların değişmeyen adresi yine Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olmuştur.  Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak şampiyonların okulu olmamızın baş mimarı lider eğitim kadromuzu ve kıymetli velilerimizi tebrik ediyorum. Derecelerimiz Nevşehir'e armağan olsun." dedi.
Nevşehir Özel Kardelen Koleji bugün açıklanan YKS sonuçlarına göre her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarıya imza atarak Nevşehir’de bir kez daha dereceleri elde etmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS'ye adını altın harflerle yazdırarak, şampiyonların yıllardır değişmeyen tek adresi oldu. ÖSYM tarafından açıklanan Yükseköğretim kurumları sınavı (2023 YKS) resmi sonuçlarına göre
Özel Kardelen Fen Lisesi Öğrencisi Erdem Gündoğdu, Türkiye 288.liği, Sude Serbest Türkiye 484.lüğü, İsmail Uğur Avcu Türkiye 571.liği derecelerini elde ederek şampiyonlar arasına ismini yazdırdı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, " Şampiyonların değişmeyen adresi yine Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olmuştur.  Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak şampiyonların okulu olmamızın baş mimarı lider eğitim kadromuzu ve kıymetli velilerimizi tebrik ediyorum. Derecelerimiz Nevşehir'e armağan olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.