Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ticaret Borsası zahire pazarında aşure dağıttı

NEVŞEHİR 05.08.2024 - 12:26, Güncelleme: 05.08.2024 - 12:26
 

Nevşehir Ticaret Borsası zahire pazarında aşure dağıttı

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Geleneksel olarak düzenlediği aşure dağıtımını bu yılda zahire pazarında yaptı.
  Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından yapılan duanın ardından Nevşehir Valisi Ali Fidan, MHP TBMM Grup Başkanvekili Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç vatandaşlara Aşure dağıttı. Aşure Dağıtımına Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Nevşehir Ticaret il Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Mustafa Erdoğan, NTB Genel Sekreteri Uslu Tombalak, bazı sanayici ve işadamlarının yanı sıra daire müdürleri, zahire pazarı esnafları ile vatandaş katıldı. Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirilen aşure dağıtımlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş , ”Aşure gününün, milletimizin huzur, güven, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde birbirine kenetlendiği bu dönemde hayatımıza ayrı bir tat ve renk katmasını diliyorum." dedi. Salaş, Toplumsal birleşmenin ve toplumsal barışın devamı için bu tarz etkinlik yapıyoruz. Mübarek bir günün kutlanmasıyla insanlarımızın manevi yönü de güçlenecektir. Bu etkinlikler bu nedenle de ayrı bir önem arz etmektedir. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Aşure gününün tüm insanlık için büyük bir anlam ve önem taşıdığını ifade eden Nevşehir Valisi Ali Fidan'da; “Aşure pişirmek, ikram etmek, hem yardımlaşma, hem dayanışma, hem de dinimizin güzel bir geleneği” diyerek, teşekkür etti. Aşure dağıtımının ardından Nevşehir Valisi Ali Fidan ve beraberindeki heyet zahire pazarı esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.  
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Geleneksel olarak düzenlediği aşure dağıtımını bu yılda zahire pazarında yaptı.

 

Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından yapılan duanın ardından Nevşehir Valisi Ali Fidan, MHP TBMM Grup Başkanvekili Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç vatandaşlara Aşure dağıttı.

Aşure Dağıtımına Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Nevşehir Ticaret il Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Mustafa Erdoğan, NTB Genel Sekreteri Uslu Tombalak, bazı sanayici ve işadamlarının yanı sıra daire müdürleri, zahire pazarı esnafları ile vatandaş katıldı.

Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirilen aşure dağıtımlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş , ” Aşure gününün, milletimizin huzur, güven, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde birbirine kenetlendiği bu dönemde hayatımıza ayrı bir tat ve renk katmasını diliyorum." dedi.

Salaş, Toplumsal birleşmenin ve toplumsal barışın devamı için bu tarz etkinlik yapıyoruz. Mübarek bir günün kutlanmasıyla insanlarımızın manevi yönü de güçlenecektir. Bu etkinlikler bu nedenle de ayrı bir önem arz etmektedir. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Aşure gününün tüm insanlık için büyük bir anlam ve önem taşıdığını ifade eden Nevşehir Valisi Ali Fidan'da; “ Aşure pişirmek, ikram etmek, hem yardımlaşma, hem dayanışma, hem de dinimizin güzel bir geleneği” diyerek, teşekkür etti.

Aşure dağıtımının ardından Nevşehir Valisi Ali Fidan ve beraberindeki heyet zahire pazarı esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.