Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de bir genç tartıştığı üvey dedesini bıçaklayarak öldürdü

ASAYİŞ 01.07.2024 - 13:53, Güncelleme: 01.07.2024 - 13:53
 

Nevşehir'de bir genç tartıştığı üvey dedesini bıçaklayarak öldürdü

Nevşehir'de yaşanan olayda, 18 yaşındaki genç, tartıştığı üvey dedesini bıçaklayarak öldürürken babaannesini ise yaraladı. Olay sonrasında genç ve diğer şüpheliler gözaltına alındı.
  Alınan bilgilere göre, olay gece saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 18 yaşındaki Emir Y. babaannesi ile birlikte kalan üvey dedesi ile gece saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından çıkan kavgada Emir Y., 74 yaşındaki üvey dedesi Necmettin Eşsiz'i ve kavgayı ayırmaya çalışan babaannesi Ayşe Y.'yi bıçakladı. Komşuların ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede Necmettin Eşsiz'in hayatını kaybettiği belirlenirken, babaanne Ayşe Y. de Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın ardından Emir Y. ve babası Ali Y. ile birlikte 2 kişi daha gözaltına alındı. Zanlı ve gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 
Nevşehir'de yaşanan olayda, 18 yaşındaki genç, tartıştığı üvey dedesini bıçaklayarak öldürürken babaannesini ise yaraladı. Olay sonrasında genç ve diğer şüpheliler gözaltına alındı.

 

Alınan bilgilere göre, olay gece saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 18 yaşındaki Emir Y. babaannesi ile birlikte kalan üvey dedesi ile gece saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından çıkan kavgada Emir Y., 74 yaşındaki üvey dedesi Necmettin Eşsiz'i ve kavgayı ayırmaya çalışan babaannesi Ayşe Y.'yi bıçakladı. Komşuların ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede Necmettin Eşsiz'in hayatını kaybettiği belirlenirken, babaanne Ayşe Y. de Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayın ardından Emir Y. ve babası Ali Y. ile birlikte 2 kişi daha gözaltına alındı. Zanlı ve gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.