Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de kontrolden çıkan minibüs aydınlatma direğine çarptı

ASAYİŞ 26.07.2024 - 15:25, Güncelleme: 26.07.2024 - 15:31
 

Nevşehir'de kontrolden çıkan minibüs aydınlatma direğine çarptı

Nevşehir'de kontrolden çıkan minibüsün aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
  Nevşehir çevreyolu sanayi kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Malatya'dan Aydın'a gittiği öğrenilen Arif B. yönetimindeki 09 FB 044 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çıktı ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra durdu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada minibüste yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
Nevşehir'de kontrolden çıkan minibüsün aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Nevşehir çevreyolu sanayi kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Malatya'dan Aydın'a gittiği öğrenilen Arif B. yönetimindeki 09 FB 044 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çıktı ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra durdu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada minibüste yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.