Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de LGS’de başarının tek adresi yine değişmedi

EĞİTİM 28.06.2024 - 15:46, Güncelleme: 28.06.2024 - 15:46
 

Nevşehir’de LGS’de başarının tek adresi yine değişmedi

Bugün açıklanan LGS sonuçlarının ardından Nevşehir’de gerçek ve doğru başarının tek adresi yine Özel Kardelen Koleji oldu.
Bugün açıklanan LGS sonuçlarının ardından Kardelen Eğitim Kurumları Okul Müdürü Burhan Kaynar yaptığı açıklamada; 2 Haziran’da gerçekleşen sınav sonrası alınan kitapçıklarda değerlendirilen resmi olmayan sonuçlar ile bugün açıklanan resmi sonuçların birebir örtüştüğünün önemini üstüne basarak vurguladı. %0,00-%1,00dilime 6 öğrenci,%1,00-%2,00dilime 13 öğrenci, %2,00-%3,00 dilime 22 öğrenci , %3,00- %4,00 dilime 27 öğrenci , %4,00-%5,00 dilime 36 öğrenci, diğer öğrencilerini ise %5,00-%10,00 dilime yerleştirdiklerini, 6 öğrencinin sözel bölümde , 3 öğrencinin sayısal bölümde  tam yaptığını, 7 öğrencinin Türkçe dersini, 26 öğrencinin İnkılap Tarihi dersini, 27 öğrencinin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini, 37 öğrencinin İngilizce dersini, 19 öğrencinin Matematik dersini, 3 öğrencinin Fen Bilimleri dersini tam yaptığını açıklamıştır. İl bazında emsal okullar içerisinde zirvenin tek sahibinin  Kardelen Eğitim Kurumları olduğunu ifade etti. Eğitim; özveri, disiplin, gerçeklik ve istikrar işidir bu nedenledir ki hiç bir başarının tesadüf olmadığını ifade eden Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar, “Sınav süreci boyunca bizlerden  desteğini  esirgemeyen yönetim kurulumuzun saygıdeğer üyelerine, gece gündüz demeden büyük bir emek ile çalışan kıymetli öğretmenlerime, Kardelen ailemizin temel taşları değerli velilerime ve bizi başarıları ile onurlandıran, istisnasız her daim zirveye taşıyan sevgili öğrencilerime teşekkürlerimi sunar; sınav sonuçlarının öğrencilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Bugün açıklanan LGS sonuçlarının ardından Nevşehir’de gerçek ve doğru başarının tek adresi yine Özel Kardelen Koleji oldu.


Bugün açıklanan LGS sonuçlarının ardından Kardelen Eğitim Kurumları Okul Müdürü Burhan Kaynar yaptığı açıklamada; 2 Haziran’da gerçekleşen sınav sonrası alınan kitapçıklarda değerlendirilen resmi olmayan sonuçlar ile bugün açıklanan resmi sonuçların birebir örtüştüğünün önemini üstüne basarak vurguladı. %0,00-%1,00dilime 6 öğrenci,%1,00-%2,00dilime 13 öğrenci, %2,00-%3,00 dilime 22 öğrenci , %3,00- %4,00 dilime 27 öğrenci , %4,00-%5,00 dilime 36 öğrenci, diğer öğrencilerini ise %5,00-%10,00 dilime yerleştirdiklerini, 6 öğrencinin sözel bölümde , 3 öğrencinin sayısal bölümde  tam yaptığını, 7 öğrencinin Türkçe dersini, 26 öğrencinin İnkılap Tarihi dersini, 27 öğrencinin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini, 37 öğrencinin İngilizce dersini, 19 öğrencinin Matematik dersini, 3 öğrencinin Fen Bilimleri dersini tam yaptığını açıklamıştır. İl bazında emsal okullar içerisinde zirvenin tek sahibinin  Kardelen Eğitim Kurumları olduğunu ifade etti.

Eğitim; özveri, disiplin, gerçeklik ve istikrar işidir bu nedenledir ki hiç bir başarının tesadüf olmadığını ifade eden Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar, “Sınav süreci boyunca bizlerden  desteğini  esirgemeyen yönetim kurulumuzun saygıdeğer üyelerine, gece gündüz demeden büyük bir emek ile çalışan kıymetli öğretmenlerime, Kardelen ailemizin temel taşları değerli velilerime ve bizi başarıları ile onurlandıran, istisnasız her daim zirveye taşıyan sevgili öğrencilerime teşekkürlerimi sunar; sınav sonuçlarının öğrencilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.