Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de trafik kazası: 7 yaralı

ASAYİŞ 18.10.2024 - 21:09, Güncelleme: 18.10.2024 - 21:09
 

Nevşehir'de trafik kazası: 7 yaralı

Nevşehir-Acıgöl yolunda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 5’i turist olmak üzere 7 kişi yaralandı.
  Alınan bilgilere göre, ismi öğrenilemeyen 50 AEC 815 plakalı otomobil sürücüsü Acıgöl Kavşağında yol yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolda Nevşehir İstikametine dönmek istedi. Yola kontrolsüz çıkan sürücü Nevşehir istikametinden gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen 33 BBY 77 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil daha sonra Aksaray istikametinden gelen ve içinde yabancı uyruklu turistlerin olduğu 34 GMN 469 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazaya neden olan 50 AEC 815 plakalı otomobil sürücüsü kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kazayı gören diğer araç sürücüleri ve vatandaşların ihbarı üzerine, kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.  Kazada yaralanan ve Kapadokya bölgesini gezmeye 5 yabancı uyruklu turistler ile 1 otomobil sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. Kazada yaralanan turistlerin 4’ünün Alman, 1’inin de İngiliz uyruklu olduğu öğrenildi. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Nevşehir-Acıgöl yolunda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 5’i turist olmak üzere 7 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgilere göre, ismi öğrenilemeyen 50 AEC 815 plakalı otomobil sürücüsü Acıgöl Kavşağında yol yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolda Nevşehir İstikametine dönmek istedi. Yola kontrolsüz çıkan sürücü Nevşehir istikametinden gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen 33 BBY 77 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil daha sonra Aksaray istikametinden gelen ve içinde yabancı uyruklu turistlerin olduğu 34 GMN 469 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazaya neden olan 50 AEC 815 plakalı otomobil sürücüsü kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Kazayı gören diğer araç sürücüleri ve vatandaşların ihbarı üzerine, kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.  Kazada yaralanan ve Kapadokya bölgesini gezmeye 5 yabancı uyruklu turistler ile 1 otomobil sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. Kazada yaralanan turistlerin 4’ünün Alman, 1’inin de İngiliz uyruklu olduğu öğrenildi.

Yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.