Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlıkta kalitenin adresi yine “Kapadokya Hastanesi” oldu

SAĞLIK 27.08.2024 - 11:29, Güncelleme: 27.08.2024 - 11:29
 

Sağlıkta kalitenin adresi yine “Kapadokya Hastanesi” oldu

Nevşehir’de 17 yıldır hizmet veren Özel Kapadokya Hastanesi, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirmede yine Nevşehir’de kalitenin bir numaralı adresi olmayı başardı.
  Özel Kapadokya Hastanesi Nevşehir’de 17 yıldır hizmet etmenin haklı gururunu yaşarken her yıl Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan kalite değerlendirmede Nevşehir’in en kaliteli hastanesi oldu. Alanında uzman hekimlerin yanı sıra özverili kadrosuyla Nevşehir’e hizmet vermeyi sürdüren Özel Kapadokya Hastanesi başarılarına bir başarı daha eklemenin haklı gururunu yaşıyor. Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut kalite kontrolde her yıl odluğu gibi bu yılda birinci olmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi. Yakut, “Özel Kapadokya Hastanesi olarak Nevşehir’imize 17 yıldır hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki bunların yanı sıra alanında uzman hekimlerimiz ve başarılı ve son derece özverili ekiplerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen kalite kontrol uygulamasında hastanemiz Nevşehir’in en kaliteli hastanesi seçildi. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.  
Nevşehir’de 17 yıldır hizmet veren Özel Kapadokya Hastanesi, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirmede yine Nevşehir’de kalitenin bir numaralı adresi olmayı başardı.

 

Özel Kapadokya Hastanesi Nevşehir’de 17 yıldır hizmet etmenin haklı gururunu yaşarken her yıl Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan kalite değerlendirmede Nevşehir’in en kaliteli hastanesi oldu.

Alanında uzman hekimlerin yanı sıra özverili kadrosuyla Nevşehir’e hizmet vermeyi sürdüren Özel Kapadokya Hastanesi başarılarına bir başarı daha eklemenin haklı gururunu yaşıyor. Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut kalite kontrolde her yıl odluğu gibi bu yılda birinci olmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi. Yakut, “Özel Kapadokya Hastanesi olarak Nevşehir’imize 17 yıldır hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki bunların yanı sıra alanında uzman hekimlerimiz ve başarılı ve son derece özverili ekiplerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen kalite kontrol uygulamasında hastanemiz Nevşehir’in en kaliteli hastanesi seçildi. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.