Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır bugün Nevşehir'e geliyor

NEVŞEHİR 22.08.2024 - 11:03, Güncelleme: 22.08.2024 - 11:03
 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır bugün Nevşehir'e geliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır bugün Nevşehir’e geliyor.
  Bakan Kacır bir dizi ziyaret ve açılış gerçekleştirmek üzere bugün öğleden sonra Nevşehir’e gelecek. İlk olarak Nevşehir Valiliğini ziyaret edecek olan Bakan Kacır daha sonra ise Nevşehir Konya Ovası Projesi ve AHİKA Toplu Açılış ve imza törenine katılacak. Bakan Kacır ardından Ürgüp’e hareket ederek Pasha Balon ve Kapadokya Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Son olarak da Gülşehir’e geçerek Doğa Tohumculuğu ziyarette bulunacak olan Kacır, ardından Nevşehir’den ayrılması bekleniyor
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır bugün Nevşehir’e geliyor.

 

Bakan Kacır bir dizi ziyaret ve açılış gerçekleştirmek üzere bugün öğleden sonra Nevşehir’e gelecek.

İlk olarak Nevşehir Valiliğini ziyaret edecek olan Bakan Kacır daha sonra ise Nevşehir Konya Ovası Projesi ve AHİKA Toplu Açılış ve imza törenine katılacak.

Bakan Kacır ardından Ürgüp’e hareket ederek Pasha Balon ve Kapadokya Üniversitesi’ni ziyaret edecek.

Son olarak da Gülşehir’e geçerek Doğa Tohumculuğu ziyarette bulunacak olan Kacır, ardından Nevşehir’den ayrılması bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.