Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor: 5 Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor: 1

SPOR 20.10.2024 - 16:23, Güncelleme: 20.10.2024 - 16:23
 

Suvermez Kapadokyaspor: 5 Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor: 1

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, grup lideri Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor’u 5-1 mağlup etti.
  Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 3.hafta müsabakasında Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor’u sergilediği mükemmel oyun sonrasında 5-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Suvermez Kapadokyaspor 23.dakikada Adem’in serbest vuruştan kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 32.dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Adem mükemmel bir gol ile kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı Suvermez Kapadokyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da istekli bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor 57.dakikada Bora Barlas’ın kaydettiği gol ile takımını 3-0 öne geçirdi. Suvermez Kapadokyaspor bu dakikada ataklarını sıklaştırırken karşılaşmanın 68.dakikasında Bora Barlas kendisinin 2. Takımının 4.golünü kaydetti.  Karşılaşmanın 85.dakikasında konuk ekip maçtaki tek golünü kaydetti. Bu dakikadan sonra Suvermez Kapadokyaspor gol için yine rakip Şehit Kamil Belediyespor kalesine yüklenirken 90+4 dakikada Hayri’nin kaydettiği gol ile maçta 5-1 öne geçti. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmayı Suvermez Kapadokyaspor 5-1 mağlup etti.  
Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, grup lideri Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor’u 5-1 mağlup etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 3.hafta müsabakasında Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor’u sergilediği mükemmel oyun sonrasında 5-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Suvermez Kapadokyaspor 23.dakikada Adem’in serbest vuruştan kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 32.dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Adem mükemmel bir gol ile kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı Suvermez Kapadokyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da istekli bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor 57.dakikada Bora Barlas’ın kaydettiği gol ile takımını 3-0 öne geçirdi. Suvermez Kapadokyaspor bu dakikada ataklarını sıklaştırırken karşılaşmanın 68.dakikasında Bora Barlas kendisinin 2. Takımının 4.golünü kaydetti.  Karşılaşmanın 85.dakikasında konuk ekip maçtaki tek golünü kaydetti. Bu dakikadan sonra Suvermez Kapadokyaspor gol için yine rakip Şehit Kamil Belediyespor kalesine yüklenirken 90+4 dakikada Hayri’nin kaydettiği gol ile maçta 5-1 öne geçti.

Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmayı Suvermez Kapadokyaspor 5-1 mağlup etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.