Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor'un maçı yarın Lale Haber TV'de

SPOR 05.10.2024 - 14:23, Güncelleme: 05.10.2024 - 14:23
 

Suvermez Kapadokyaspor'un maçı yarın Lale Haber TV'de

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Suvermez Kapadokyaspor’un maçlarını Lale Haber TV’den takip edebilirsiniz.
  Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Suvermez Kapadokyaspor yarın sezonun ilk maçında İnce Gençlikspor ile kendi saha ve seyircisi önünde misafir edecek. Suvermez Kapadokyaspor’un sezon boyunca tüm maçlarını canlı yayında Lale Haber TV youtube ve facebook sayfalarından izleyebileceksiniz. Suvermez Kapadokyaspor-İnce Gençlikspor’un yarın saat 14.00’te başlayacak olan mücadelesini sakın kaçırmayın. Lale Haber TV Youtube:  https://www.youtube.com/@lalehabertv Lale Haber facebook: https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber
Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Suvermez Kapadokyaspor’un maçlarını Lale Haber TV’den takip edebilirsiniz.

 

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Suvermez Kapadokyaspor yarın sezonun ilk maçında İnce Gençlikspor ile kendi saha ve seyircisi önünde misafir edecek. Suvermez Kapadokyaspor’un sezon boyunca tüm maçlarını canlı yayında Lale Haber TV youtube ve facebook sayfalarından izleyebileceksiniz.

Suvermez Kapadokyaspor-İnce Gençlikspor’un yarın saat 14.00’te başlayacak olan mücadelesini sakın kaçırmayın.

Lale Haber TV Youtube:  https://www.youtube.com/@lalehabertv

Lale Haber facebook: https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.