Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TES Başkanı Urgenç ve TÜRKAV Başkanı Uçar, Musa Şevik’i ziyaret etti

NEVŞEHİR 01.07.2024 - 13:37, Güncelleme: 01.07.2024 - 13:37
 

TES Başkanı Urgenç ve TÜRKAV Başkanı Uçar, Musa Şevik’i ziyaret etti

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve TÜRKAV İl Başkanı Mehmet uçar, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik’i ziyaret etti.
  Ziyaretin anısına TES İl Başkanı Urgenç Atatürk portresi, Türkav İl başkanı Uçar ise Türk Bayrağı hediye etti. Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ziyaret ile ilgili açıklamasında, "Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik'i Türkav Nevşehir İl Başkanı Mehmet Uçar ile ziyaret ederek ülkü ve ülke dolu bir sohbet gerçekleştirdik. Kıymetli başkanımıza  gençliği uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan alı koymak için yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerden ayrıca misafirperverliği, güleryüzü, şahsımıza ve teşkilatımıza gösterdiği kadirşinas yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Ülkü Ocakları Türk Milletinin 57.alayıdır.  Kendimizi ve kendi tarihimizi bilirsek birlik ve beraberlik anlayışı içinde vatanını karşılıksız seven insanların birbirlerini sevme mecburiyeti içerisinde milli bir anlayışla hayatımızın gayesi saydığımız müşterek ülkümüzün zafere ulaşması uğrunda, birlikte kurduğumuz iman ocağının sönmeden yanacağına ve bir gün milletimizin kara talihinin değiştirileceğine söz veriyoruz. Bu Ocak'ta buluşanlar yetişenler Türk Milliyetçiliği fikrinde hayata bakanlar farklı coğrafyalarda olsa bile yüreği Türk Vatanı, Türk  bayrağı, Türk Devleti ve Türk Ülküsü'nde Kızılelma'da birleşen insanların oluşturduğu topluluktur. Türkiye'nin müreffeh geleceği üzerine Türk münevverlerinin, Türk Gençlerinin buluşma ve eğitim ocağı olan Ülkü Ocaklarında Milliyetçilik anlayışı Atatürk'ün ifade ettiği gibi İnsan sevgisine dayalıdır. İnsanın şahsiyetini ve hürriyetini ön plana alır. Fikriyatımızı doktiriner bir disipline sokan Başbuğ Alparslan Türkeş'in şu veciz sözü Ülkü Ocaklarının temel prensibi olmuştur. "Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin." İnanıyoruz ki; Bölünme kabul etmez, kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz” dedi.    
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve TÜRKAV İl Başkanı Mehmet uçar, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik’i ziyaret etti.

 

Ziyaretin anısına TES İl Başkanı Urgenç Atatürk portresi, Türkav İl başkanı Uçar ise Türk Bayrağı hediye etti. Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ziyaret ile ilgili açıklamasında, " Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik'i Türkav Nevşehir İl Başkanı Mehmet Uçar ile ziyaret ederek ülkü ve ülke dolu bir sohbet gerçekleştirdik. Kıymetli başkanımıza  gençliği uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan alı koymak için yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerden ayrıca misafirperverliği, güleryüzü, şahsımıza ve teşkilatımıza gösterdiği kadirşinas yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Ülkü Ocakları Türk Milletinin 57.alayıdır.  Kendimizi ve kendi tarihimizi bilirsek birlik ve beraberlik anlayışı içinde vatanını karşılıksız seven insanların birbirlerini sevme mecburiyeti içerisinde milli bir anlayışla hayatımızın gayesi saydığımız müşterek ülkümüzün zafere ulaşması uğrunda, birlikte kurduğumuz iman ocağının sönmeden yanacağına ve bir gün milletimizin kara talihinin değiştirileceğine söz veriyoruz. Bu Ocak'ta buluşanlar yetişenler Türk Milliyetçiliği fikrinde hayata bakanlar farklı coğrafyalarda olsa bile yüreği Türk Vatanı, Türk  bayrağı, Türk Devleti ve Türk Ülküsü'nde Kızılelma'da birleşen insanların oluşturduğu topluluktur. Türkiye'nin müreffeh geleceği üzerine Türk münevverlerinin, Türk Gençlerinin buluşma ve eğitim ocağı olan Ülkü Ocaklarında Milliyetçilik anlayışı Atatürk'ün ifade ettiği gibi İnsan sevgisine dayalıdır. İnsanın şahsiyetini ve hürriyetini ön plana alır. Fikriyatımızı doktiriner bir disipline sokan Başbuğ Alparslan Türkeş'in şu veciz sözü Ülkü Ocaklarının temel prensibi olmuştur. "Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin." İnanıyoruz ki; Bölünme kabul etmez, kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.