Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi çocuk şenliği düzenlenecek

KÜLTÜR-SANAT 11.07.2024 - 12:22, Güncelleme: 11.07.2024 - 12:22
 

Uçhisar Belediyesi çocuk şenliği düzenlenecek

Uçhisar Belediyesi tarafından 13-14 Temmuz tarihlerinde çocuk şenliği düzenlenecek.
  Uçhisar Belediyesi çocukların yaz tatilini güzel bir şekilde geçirmesi amacıyla 2 gün boyunca devam edecek çocuk şenliği düzenliyor. Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, “Uçhisar Belediyesi olarak çarşı meydanında 2 gün boyunca devam edecek çocuk şenliği düzenliyoruz. Düzenlediğimiz çocuk şenliğinde çocuk, tiyatrosu, animasyon gösterisi, yüz boyama, palyaço, balon patlatma, halat çekme, sandalye kapmaca, dans ve çuval yarışı gibi çeşitli etkinlikler olacak. 13-14 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan çocuk şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.
Uçhisar Belediyesi tarafından 13-14 Temmuz tarihlerinde çocuk şenliği düzenlenecek.

 

Uçhisar Belediyesi çocukların yaz tatilini güzel bir şekilde geçirmesi amacıyla 2 gün boyunca devam edecek çocuk şenliği düzenliyor. Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, “ Uçhisar Belediyesi olarak çarşı meydanında 2 gün boyunca devam edecek çocuk şenliği düzenliyoruz. Düzenlediğimiz çocuk şenliğinde çocuk, tiyatrosu, animasyon gösterisi, yüz boyama, palyaço, balon patlatma, halat çekme, sandalye kapmaca, dans ve çuval yarışı gibi çeşitli etkinlikler olacak. 13-14 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan çocuk şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.